Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

A można prosić o dopytanie?? :)

2. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

To 700 punktowy item z Dni Morza 2015 r.

3. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik całości nie robi -tylko pnącze i itemy a potem poleży :p:p:p

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Ilość ewentówki i wypadajek - chyba tylko dla fanatyków dyżurujących 24 h na dobę. Lub mających duuużo "zielonych kropelek" i "samolocików". Za to ze stodoły - bardzo skromnie. Ewent jak każdy inny robię, ale bez "spinania". Zresztą - jak zawsze - okaże się "w praniu", co z tego wyniknie. Miłego dnia wszystkim Farmerom.

5. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

ło matko jaka tabela i ile siania o_Oo_Oo_O widzę że do wygrania są też stare itemy... i dojrzałam 8 kuponów na 12 godzin... mam nadzieje że to nie błąd... chyba będę szukać drogi na skróty nie wiem czy dam rade tyle wysiać i robaków nazbierać. tym bardziej jeśli las deszczowy będzie wyłączony z eventu...

6. Karen139

Karen139 Baron forum

Ilości terror-badyla do wysiania kosmiczne , o robalach wyłażących ze wszystkiego :wuerg: nawet nie wspomnęxD:cry:xD,
    Szkoda słów................-.-8)
    Pomyślę czy w ogóle zacznę ten ewent.
    Dzień dobry Wszystkim.:)

7. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

mam nadzieje że omijając ile się da pól z karmą dla ryb bo tam do wygrania tylko punkty i kasiora, robiąc tylko te które umożliwiają dojście do cenniejszych nagród ilość gryki i robaków znacznie się zmniejszy...

8. juras

juras Weteran forum

Brak SP w nagrodach,......ale jest 8 kuponów na pomocników, jest to jakiś bodziec do zrobienia eventu.

edit: dopatrzyłem się i SP!

9. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witajcie ivencik tradycyjnie robię a czy w całości to się zobaczy jestem na urlopie więc coś tam będę siała i zbierała

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No, czyli jednak plotki okazały się mocno zbliżone do prawdy.
    Herezję napiszę - a mnie się ten event podoba.
    Lubię takie, gdzie jest jakaś swoboda wyboru drogi.
    No i mam nadzieję, że któryś z naszych Pomocnych Gigantów opracuje najtańszą drogę do najlepszych fantów :)

PS. Nie nie, nie robię xD

11. rysio

rysio Półbóstwo forum

mam do dyspozycji na wszystkich (dopuszczonych) lakach 648 pol (1x1). z obliczen wynika 19+1 niepelna zmian = 100 h badyla (z woda 80 h). Ale przesada. BP chce chyba doprowadzic do calkowitego uzaleznienia od gry. Widac ze nasze uwagi sa odwrotnie rozumiane, zreszta jak zwykle

12. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Jest SP w nagrodach ale w niewielkich ilościach :)

13. gretag

gretag Chodząca legenda forum

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Coś tam na pewno zrobię-kurczątko,z Lasu mi najlepiej wypadaje lecą-może to przeoczenie?o_O

15. radiex

radiex Forumowy żółtodziób

Witajcie, 8 kuponów to chyba najlepsze w tym evencie :D Jakby ktoś wynalazł najlepszą drogę do nich i jeszcze się podzielił tą wiadomością to bym był dozgonnie wdzięczny :D

16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

No tak przejrzałam pobieżnie i no z np z początku idąc w stronę klucza, wezmę sobie SN, SNZ i SG a odpuszcze PD:)

17. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

komuś chyba mózg słońce wypaliło z ilością potrzebną do tego eventu. Idę szukac najkrótszej/ najtańszej drogi aby te pnącze i itemy zdobyc, albo zdecydowac czy mam to w głębokim poważaniu8)

ross2, tosia, kybek93 i dalsza osoba lubią to.
  18. Sekme

Sekme Generał forum

Dzień dobry :)

Po szybkim zapoznaniu się z tabelą z zadaniami widzę, że nie trzeba siać tych prawie 40 tyś. eventówki. Można będzie pomijać niektóre pola i iść "na skróty". Niestety, im bliżej końca, tym trudniej będzie, dlatego polecam wszystkim dokładnie zaplanować swoją ścieżkę (czyste, niepokreślone obrazki z tabelą zamieszczam na końcu pod spoilerem).

Wstępnie moja ścieżka zgarnięcia wszystkich nagród wygląda tak (skracaniem ścieżki do minimum i liczeniem zajmę się później):

Uwaga: To jest plan maximum, czyli wszystkie nagrody.
    Na planszy są stare itemy, a nowe itemy są podwójne, więc aby zgarnąć tylko pnącze z itemami, trzeba dużo mniej wszystkiego. Polecam rozrysować i policzyć swoją ścieżkę, tylko trzeba uważać na itemy, żeby się nie pomylić.

Czyste tabele do samodzielnego planowania ścieżki:

Powodzenia w planowaniu i w evencie! :)

Ostatnie edytowanie: 14 lipca 2016
  19. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Prawie 38000 badziewia,prawie 1900 wylatajek.Skandal,średnia trudność zadania w 7 dni.Dziękuję,poleżę,przestańcie z nas robić debili przykutych do monitora:mad::mad::mad::mad:

20. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

yyyyy

w nagrodach 24 szt SP :eek:
    deczko mało, biorąc pod uwagę ilość eventówki i robali

siać nie można w lesie deszczowym i tam nie lecą robale to trochę utrudnia sprawę :oops:

przy tej ilości roślinki, mogłaby ona być 4 godzinna, trochę by to ułatwiło

oj całego na pewno nie zrobię, nie ma szans, będę sie musiała zastanowić, jakie nagrody chcę zebrać :music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.