Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

aleksandra, post zawierający sam cytat usunęłam.

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Czy można zacząć event od zgarnięcia od razu gałązki pnącza?

xBabciaEwa i tereska1108 lubią to.
  3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Nie, byłoby za łatwo ;)

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jak zobaczyłam,że nasza TL ma już 50% eventu wykonane to tak sobie pomyślałam.

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej ., zebrałam grykę , posiałam cebulę .
    Bardzo zadowolona z siebie poszłam nad ten staw i zaczęłam odkrywać morszczyn .
    Tak się rozochociłam , że prawie całą grykę straciłam . Dobrze ,że łobuziak kapitan się zbuntował i ostatniej karmy mi nie dał .
    Zrobiłam 27% i koniec na dzisiaj . Dobranoc .

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Róże posiane na noc (zbiór o 9) a eventu nadal 21%.

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Rzędu pnącza jeszcze nie mam, na dzisiaj koniec.
    ScreenHunter_631 Jul. 16 22.34.jpg

Mówię Wszystkim dobranocka :)

8. krasnoludek10

Jak ty to robisz? Dużo SN? Jednak trochę gryki zużyję, aby był eventowy postęp:p 23% dopiero zrobione8) Posiane róże - akurat na 10 i trawa cytrynowa oraz zielona herbata - obym wstał na 8-.-

Ostatnie edytowanie: 16 lipca 2016
    kybek93, tosia, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

sieję i zbieram systematycznie, na początku z SN i SNZ, powodzenia!

10. tessao

tessao Cesarz forum

mam dopiero 20 % :oops:
    a gdzie tam do końca eventu

kybek93, tosia, benia i dalsza osoba lubią to.
  11. kanarekania01

kanarekania01 Czeladnik forum

z tego co czytałem to ewent związany z baharamą a nie można siać gryki i zbierać robaków na całej bahamie,dlaczego z nas robią
    [ciach]
    ?, może czegoś nie doczytałem ktoś coś wie wiencej

post edytowałam, słowo niestosowne usunęłam.

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 lipca 2016
    kasia750 lubi to.
  12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Wróciłam z jednej części moich wakacji i w oczekiwaniu na drugą , która już tuż, tuż,... od wczoraj z nałogu coś dłubię. Osiem dni bez neta to jednak stanowczo za mało xD.
    Mam zrobione już 14 %. Czy dociągnę do pnącza ... ? Wątpię, bo ..... te osiem dni bardzo mi się spodobało:pxD. Tych 14% też bym nie miała, gdybym w nocy w innym celu nie wstała. No, a skoro kombajn na 24h wczoraj odpaliłam, to paroma kliknięciami i tutaj coś załatwiłam;)xD

Z eventu wyłączony jest tylko Deszczowy Las. Tylko tam nie posiejesz gryki i nie nazbierasz robali. Na Bahamaramie możesz działać eventowo na Plantacji czyli głównej łące.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 lipca 2016
  13. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

Witam event pomalutku do przodu 31 %zrobione robaczkow 170 czekam na roslinke :) zbieram bez zadnego planu co tam mi kolejno wyswietla sie do zebrania :) ale czy starczy czasu na ukonczenie bo robaczki leca bardzo marnie ...

14. krasnoludek10

Gryka posiana, zrobione 28% :)

kybek93, zonaania2122 oraz tosia lubią to.
  15. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Dzień dobry :) Gryka posiana, robali brak...zrobione 29% :)

kybek93 i tosia lubią to.
  16. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    Mouse, super ze sie pokazalas:), wpadaj czesciej,
    ewent, hmm, dopiero 17%, ale jak sie wraca po kilku dniach, to wprawic sie trzeba na nowo ha ha ha, posialam na noc orzeszki, ale kupilam karme, i ewentowka poszla, zostalo mi jednak 65 roslinek:D,
    teraz pozbieralam orzeszki i rozsiewam na nowo, hmm, coz, to tylko gra;), ile zrobie to bedzie, :),
    Pozdrawiam, i milej niedzieli;)

17. Karen139

Karen139 Baron forum

Dzień dobry;)
    Ewent robię............w tej chwili mam 34% zrobione, robactwa na stanie jeszcze 1440 sztuk.
    Nie wiem tylko czy cierpliwości mi wystarczy do siania badyla.8) Leśna polana w całości zastawiona sekwojami, wiec sieję tylko na 3 polach.
    Pożyjemy zobaczymy-.-
    Powodzenia wszystkim farmo-nurkom.;)

Nutka, kybek93 oraz tosia lubią to.
  18. milunio

milunio Półbóstwo forum

witam....za oknem pogoda typowo barowa a człowiek by chciał trochę słoneczka...a ja tak po uszczupleniu wszelakich zapasów SN nadrobiłam kilka % w evencie....i teraz już chyba tylko regularność siania to metoda...i w miarę prosta dróżka - bez zbędnych zawijasów :)

kybek93 i tosia lubią to.
  19. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

A ja sieję i zbieram.Nic nie oddawałem jeszcze.Tak że u mnie pasek postępu 0% czyli bezalkoholowo:p
    Brzydali u mnie 500 szt.Czyli średnio na jeża.

gadek, Nutka, kybek93 i dalsza osoba lubią to.
  20. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dzień dobry, wieczorem kończę, trzymam kciuki za siejących, udanej niedzieli Wszystkim życzę :)
    ScreenHunter_632 Jul. 17 10.29.jpg

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.