Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Gazylion to taki inny pierdyliard :)
    A tak przy okazji - budzik mam już ustawiony co 4 godziny. Takie to już moje parcie na event.
    Kompletu mi się nie opłaca, bo do końca jest jeszcze duuużo czasu i reszta sama wypadnie.
    Albo te zaznaczone, które się "błyszczą" [​IMG] ,

albo najedź myszką i masz: [​IMG]

2. kett955

kett955 Analityk forum

zebrałam grykę z czterech pól i tylko 34 robaki

3. króliczki74

króliczki74 Forumowy żółtodziób

powinny być wszystkie pola włączone do tak wielkiej ilości gryki tym bardziej ze do karmy potrzeba 270 sztuk

kybek93, dantic3 oraz gretag lubią to.
  4. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Myślałam o komplecie wiertarek :), bo pewnie o evencie szybko zapomnisz ;), w temacie gryka strasznie długo rośnie :oops:

5. rafsta33

rafsta33 Okazjonalny autor

Polecam wacik To Może Ci Się Przydać. Tam wszystko jest dokładnie opisane w temacie 1 sekundowe dojrzewanie

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak na te ilości to faktycznie:oops:

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie 193 robaczki wypadly dzisiaj :) tak wiec ladnie
    gryki mam 2342 i to co posiane, zbiór za 2 godziny...kombajnik mam wiec w nocy sie obudze:)

8. rysio

rysio Półbóstwo forum

Nie wiem, albo jestem nienormalny albo gram w inna farmerame niz wszyscy inni. Z 3 obszarow gozdzikow na inauguracje eventu wypadly 74 robaki, z gryki (na duzych polach) raz zero, pozniej 1 szt, teraz z 4 obszarow 18 szt. I ktos smie narzekac ze tylko 34 lub dzis tylko 190. Mam wrazenie ze gramy w rozne gry

Ostatnie edytowanie: 15 lipca 2016
    kybek93, fg-1 oraz dantic3 lubią to.
  9. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Robaków dość, nagoździkowałam sobie:) A przy okazji kupilam borsuki w ilości 30 od gratag :D

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mialam ustawione wszędzie same drzewa, w wiekszosci 20 godzinne i z nich ładnie mi leciały robaczki

11. juliuszka

juliuszka Generał forum

A może to jakieś Pokemony a nie Farmerama ?
    Takie to modne, to może i u nas się rozpleniło... (?)

12. GeethaPL

GeethaPL Czeladnik forum

hej, w poradniku jest napisane, że można grykę siać i na Bahamaramie, a u mnie takiej możliwości nie ma :( wie ktoś dlaczego? będę wdzięczna za pomoc... pozdrawiam

kybek93 i dantic3 lubią to.
  13. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cześć
    Na Bahamaramie może siać, ale nie w Lesie deszczowym.

kybek93 i dantic3 lubią to.
  14. danalm50

danalm50 Czeladnik forum

Wypadanie robaków to znowu jakiś koszmar.Z wszystkich obsadzonych pól wypadło 23 robale.F-97.B-297.

15. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam no u mnie jak zwykle wypadajki wypadają hehee :) wysiać też nie zdążę takiej ilości , ale podobają mi się itemy może chociaż je zdobędę zobaczymy :) Miłego dnia farmerzy.... :)

16. wadam63

wadam63 Młodszy ekspert

z robalami też mam problem ...chyba się rozlazły , a gryki pozostało mi po 3 zasiewach 1500 w zapasie....8)chyba czas na długo-;)rosnące

17. rysio

rysio Półbóstwo forum

to sie tylko ciesz. w katach tez mialem drzewa zebrane po rozpoczeciu, jesli dobrze licze 20h jest ich 35, a robakow tradycyjnie 1 szt.
    Coraz czesciej (od eventu do eventu) mam wrazenie ze sa pewne konta w ktorych skryptem wbudowane jest utrudnienie wypadajkowe, bo jak inaczej wytlumaczyc tak drastyczne roznice ilosciowe. z losowoscia i fairnes w grze nie ma to juz nic wspolnego

kybek93, eldena oraz dantic3 lubią to.
  18. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Po orzechach laskowych w nocy i dzięki sąsiadom, mam już ;) 270 robali. Nie jest to chyba super, ale na razie nie panikuję :p.
    Najważniejsze, że od rana słońce świeci xD.

19. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam :)
    Chyba dzisiaj zawór przykręcono, bo wczoraj wypadało ok.50 szt . z 4 łąk a dzisiaj już 30:p i z głównej mi wyleciały 2 szt.xD:inlove: robali, rewelacja !

20. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witajcie:) Oj czarno widzę skończenie tego eventu8) Wiem że to dopiero początek, ale ilość 211 robaczków nie wróży nic dobrego..
    Strasznie kiepsko wypadają z tej :Gryki:(32 szt. z rana z 4 pól) Cóż.. będę próbował jak najtańszym kosztem dojść do pnącza po drodze zbierając itemy , oczywiście tylko te na nowe pnącze , o reszcie nie ma co marzyć:music: No nic trzeba iść powoli do przodu... Pozdrawiam i miłego dnia życzę;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.