Latajaca wiewiorka czy John Cytryna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 19 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Nie mam pojęcia, który z tych itemow jest bardziej opłacalny. JC zwiększa szanse na przedmioty podczas żniw. Czy na wypadajki podczas eventow tez to działa? LW z kolei zwiększa PD z roślin eventowych, a to (wydaje mi się ) ma wpływ na ilość wypadajek. Może ktoś wyjaśni jak to wygląda w praktyce?

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

pd nie ma wplywu na wypadajki jedynie podstawowy czas wzrostu;) doradzam wiec johna:)

Alutka i ***kacper*** lubią to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Co prawda decyzja należy do Ciebie, ale ja również brałabym Johnego Cytrynę, bo przyda się nie tylko w czasie eventów, w których są rośliny eventowe, ale oprócz przedmiotów eventowych działa też na narzędzia i składniki rzemieślnicze. Musisz zdecydować czy bardziej zalezy Ci na PD czy może masz problem z otrzymywaniem przedmiotów ze zbiorów. Dodam, że Johnego lepiej przed zbiorem przekładać z polany na polanę, bo działa na polanie, na której stoi w czasie zbiorów.

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

JC,,zawsze działa niezależnie czy jest ewent ,,czy nie

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

FarmaBeatki37, czy po zapoznaniu się z opiniami Graczy i BA_Czerwonej masz jeszcze jakieś pytania?

P.S. Ja też zbieram na Johna Cytrynę ;)

BA_Czerwona lubi to.
  6. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Mi najbardziej zależy na wypadajkach w czasie eventow, bo z tym mam czasami problem. PD średnio mnie interesuje. Dzięki wszystkim za wskazówki :)

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

FarmaBeatki37, ja również dziękuję i zamykam, powodzenia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.