Latający renifer

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika dsp56, 25 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dsp56

dsp56 Czeladnik forum

Witam jak wejdę na swoją polanę z ozdobami na podstawowej farmie mam jakiegoś wkurzająco latającego renifera, pewnie item z jakiegoś starego eventu. Czy ktoś mi powie co to za ozdoba lub jak to usunąć żeby nie latało, jak narazie usunełam kilka świątecznych i dalej to coś lata.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Tak występuje błąd z itemami Sanie świętego Mikołaja lub Latające sanie świętego Mikołaja. Pomimo wyłączonych animacji sanie przelatują nad farmą. Problem ten został zgłoszony.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dsp56

dsp56 Czeladnik forum

nie dziękuję bardzo

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zgadza się, problem został zgłoszony i to chyba pod koniec grudnia. Ponieważ nic się nie dzieje, dopytaliśmy o to zgłoszenie. Okazuje się, że w przypadku tego rodzaju itemów wyłączenie animacji nie jest i nie będzie możliwe. Jeżeli komuś ona bardzo przeszkadza, powinien usunąć przedmiot do inwentarza.

Czy w związku z tymi nowymi informacjami chcesz jednak o coś spytać?

SMOD_Atena lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.