las deszczowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sochacka7575, 27 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sochacka7575

sochacka7575 Czeladnik forum

czy bonusy działające na bacharamie będą działać w lesie deszczowym

2. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zonaania2122, dziękuję za pomoc.

sochacka7575, Las deszczowy to nowa polana, na której możesz postawić wszystko to co na Bahamaramie ( pola, drzewa, zagrody/fabryki i itemy) więc i wszystkie bonusy będą tam działały tak jak na Bahamaramie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

bieganskag lubi to.
  4. gatzek

gatzek Forumowy żółtodziób

GDZIE JEST LAS DESZCZOWY

5. SMOD_Atena

gatzek, zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>> klik<<< i nie pisz proszę dużymi literami, na naszym forum jest to zabronione.

sochacka7575, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. -grubaberta-

-grubaberta- Czeladnik forum

Mam pytanie odblokowałam las deszczowy, wyczyściłam ciasteczka itp. przelogowałam się i nie moge wejść w las deszczowy , jak klikam to otwiera sie moja wyspa skarbów, można wiedzieć co się dzieje czy inni tez tak mają

7. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Mam to samo:sleepy:

8. SMOD_Atena

eurb1, to nie jest dział dyskusyjny, Twój post usuwam jako spam i do zamieszczenia opinii zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

-grubaberta-, asia1106, jeśli nie pomaga jednorazowe wylogowanie i ponowne zalogowanie, to spróbujcie proszę zrobić to kilka razy, ewentualnie zastosujcie się do tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik

9. asia1106

Wszystko mam w normie ,ciasteczka ,adobe flash itp,gra działa bez zarzutów przemieszczam się z łąki na łąkę,ale lasu jak nie było tak nie ma!!!!!

10. SMOD_Atena

asia1106, z jakiej przeglądarki korzystasz, próbowałaś może zamknąć okno i otworzyć ponownie ? Spróbuj może też zalogować się na innej przeglądarce.

11. zibi33333

zibi33333 Okazjonalny autor

A na pewno naciskasz "Las deszczowy"? Jest trochę wyżej i po lewej stronie. Zobacz, co jest napisane w "dymku" jak najedziesz kursorem

12. SMOD_Atena

zibi33333, dziękuję za pomoc.

Na obrazku w lewo nad dymkiem z napisem :

13. asia1106

Mam operę ,zamykałam przeglądarkę,a na mapce nic się nie wyświetla,spróbuję teraz zalogować się przez mozillę

Nic nie pomaga ,ani zmiana przeglądarki ,ani przelogowywanie!

Twoje posty połączyłam.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 sierpnia 2015
  14. SMOD_Atena

asia1106, dopóki kursor nie znajdzie się we właściwym miejscu to nic się nie wyświetli :

sochacka7575, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

15. asia1106

Nic nie pomaga ,anizmiana przeglądarki ,ani przelogowywanie!

No wreszcie mamxD

Twoje posty po raz kolejny zostały połączone, jeżeli chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj przy swoim poprzednim poście
    Tym razem upominam słownie

MOD_Kleopatra

16. SMOD_Atena

Odpowiedzi zostały udzielone, kolejne pytania się nie pojawiły, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.