Larwy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Widełki3, 12 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Jak mogę wysłać komuś większą ilość larw? prezentem mogę tylko jedną, czy jak?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Jednocześnie możemy wysłać tylko jeden prezent. Nie możemy na raz wysłać np. 30 larw.
    Standardowo możemy wysłać 5 darmowych prezentów, z wykupiona runą 7. To tyle jeśli chodzi o wysyłanie darmowych prezentów. Oczywiście po wykorzystaniu liczby prezentów możemy je wysyłać za floreny, tutaj już nie ma limitów. Jeżeli chodzi o odbieranie prezentów, to możesz odebrać 20 prezentów darmowych w ciągu jednego dnia. Tak samo jak poprzednio niema limitów jeśli wysyłamy prezenty za floreny.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Nie o to mi chodziło. Chcę jednym prezentem wysłać np. 20 larw i nie wiem czy jest to możliwe ewentualnie jak to zrobić.

Ok przeczyłam jeszcze raz, znaczy się nie mogę wysłać na raz większej ilości. Można zamknąć wątek.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że wszystko jasne :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.