lampy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Richacik, 6 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Richacik

Richacik Okazjonalny autor

czy ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na większą ilość lamp:( cała wyspa w zagrodach i drzewach i tylko 2 lampy na cały zbiór, jutro event się kończy a ja nawet nie mam jednego ulepszenia fabryki :(

2. daleko66

daleko66 Okazjonalny autor

u mnie to samo:(

3. gunia79

gunia79 Młodszy ekspert

takie niestety jest założenie eventu :(

4. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

Jak nie wydasz kasy, to nie skończysz eventu - taka smutna prawda, niestety...

Merrick lubi to.
  5. Richacik

Richacik Okazjonalny autor

...no właśnie tylko kompletnie się nie kalkuluje, bo jeśli brakuje mi do ulepszenia 40 lamp które w galerii kosztują 135 FL a samo ulepszenie kosztuje 25 FL to wolę kupić 5 ulepszeń za 125 FL i mam jeszcze Super nawóz lub nawóz Zośki, chyba dobrze liczę...?
    Jestem trochę zniechęcona -.- można zamknąć o nic już nie zapytam :oops:
    Ps. dobrze że ma się tych dobrych Sąsiadów na których zawsze można liczyć i których pozdrawiam ;)

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Skoro można zamknąć to dodam tylko, że o prezenty można poprosić w dziale Giełda.
    A ja wyrzuciłam drzewka i sieję roślinę eventową, więcej lamp dostaję od zwierzaka niż ze zbiorów drzew.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.