Lampiony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kira1253, 24 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Dzień dobry. Mam problem ze skończeniem lampionów. Jestem na 12. Pozostały mi trzy pozycje ze znakiem pytającym. Jak zaznaczam którykolwiek " ? " podświetlają mi się niebieskie kółeczka w miejscach, gdzie już oddałam produkty i nic się nie dzieje, nie zmienia się na ''zrealizuj". Za chwilę będę miała oddane na planszy wszystkie lampiony. Nie wiem co robię źle. Poza tym, nie wiem dlaczego, nie które wzory pomimo, że są od ptaszkowane to kropeczki pozostały niebieskie. Proszę o pomoc, bo nie mogę skończyć lampioników. A byłoby szkoda :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Układy ze znakiem zapytania Gracz musi odgadnąć sam, te zagadki zostały już przez farmerkę rozwiązane, podzieliła się tą wiedzą w tym poście: >klik<.

Jeśli chodzi o zaliczenie wybranego układu z zapalonymi już lampionami to po kliknięciu w układ na dolnym pasku pojawi się przycisk Zrealizuj po prawej stronie, trzeba go kliknąć i potwierdzić wybór:

[​IMG][​IMG]

Zapraszam również do zapoznania się z dodatkowym uzupełnieniem poradnika: >KLIK<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Tak, ja to wszystko już przeczytałam i nic mi to nie pomogło. Może prześlę obrazek mojej gry, tylko nie wiem jak to zrobić :(:(:(
    Jakimś fuksem jeden znak ? mam zaliczony. Cud :)

4. SMOD_Atena

Przed wstawieniem grafiki do posta musisz wrzucić screen (obrazek) na jakiś hosting, polecane są >>TUTAJ<<, stamtąd kopiujesz adres obrazu i wklejasz zgodnie ze wskazówkami z poradnika:

Jesteś przy układzie 12 czyli z trzecim z kolei znakiem zapytania. W tym układzie powinny być zapalone lampiony (dostarczone wymagane towary) tak jak farmerka nuka20 pokazała w wyżej podanym poście:

3)
    XXXX
    X000
    XXX0
    X000

X -
    oznacza miejsce w którym powinien być zapalony lampion.

Czy masz w ten sposób zapalone lampiony?

5. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Ok. Spróbuję to z podpowiedzi. Na razie dziękuję. Pozdrawiam :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat póki co zostawiam otwarty.

Daj proszę znać czy udało się wykonać zadanie?

7. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Rewelacja:inlove: i gratulacje dla farmerki. Podziękowania dla Atenki za pomoc. Udało się, robię dalej z zapałem :)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się, że udało się wykonać zadanie, powodzenia w dalszej grze życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.