Opinie Laboratorium miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 11eveline

11eveline Książę forum

Z moich TS-ów: karambola xxl, klon palmowy xl, poziomkowiec xl, rokitnik zwyczajny, żabi staw i pancerniki. Bez rewelacji. ;)

-katie1234- lubi to.
  2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie ma takiej opcji ....panda i koza ...To związek skazany na niepowodzenie. ;) Koza z kotem to już jakaś para do tańca. Nawet z szansą na .... bonus :p. Ona i on, do tego obok siebie na farmie ,a panda nie dość, że ona, to i zza wody i jakoś ...kolorem nie pasuje:cry:. Nie ma szans na tango i .... bonus:p
    Zatem będę jednak wspomagać pandę , bo jak nie ja, to kto jej partnera do tańca załatwi. No i panda całkiem nieźle jeszcze za to płaci:D

toDzasta, KudaBunda oraz -katie1234- lubią to.
  3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

4 item Posłaniec miłości jest mójxD
    To tak na koniec dnia, już żadnego na ten czas listu nie napiszę, wypadajek brak:)
    W dniu dzisiejszym jest to mój już 2 item,w południe też otrzymałam taki prezent:inlove:

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

To u mnie kot jest całkiem hojny:):)

5. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam na dwóch Bahamach zrób małe pola, a na farmie na trzech łąkach ustaw zagrody najlepiej od czerwonych wzwyż i drzewa xxl. Dwie bahamy zbierzesz z małych pól ręcznie trudno około 15 minut, jeden zbiór to około 1100 szt eventówki czyli sześć siań i koniec.

-katie1234- lubi to.
  6. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

ehh myślałam, że dziś skończę pandę ale brakuje mi 6 wierszy,:sleepy:

-katie1234- lubi to.
  7. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Itemy? U mnie standard to 4 - 7k doswiadczenia. Jesli chodzi o nagrody od zwierzakow to lepiej nie bede sie wypowiadal, bo mnie zbanuja ;)

oset53 i -katie1234- lubią to.
  8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

gratki:D
    u mnie nie za ciekawie:cry:
    koza uparła się jak osioł i nie chce dać itemu:cry:

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Meta, pnącze odpalone, jeden item na polanie od kota.
    Trochę półfabrykatów na stanie i dumam sprzedać czy jeszcze wykorzystać. Wiąże się to z sianiem ponownym:p:p:p

0olimpia0 i -katie1234- lubią to.
  10. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Twoje porady sa oczywiste, ale mialem 2 lata przerwy i konto choc dawno temu zalozone to braki mam ogromne. Zagrody czerwone? Poki co marzenie, na paru zwierzakach nie mam nawet pomaranczowych (podczas eventu gonie z konczeniem arki noego to przy okazji powpadaja brakujace pomaranczowe zagrody). :) Staram sie gonic, ale to ciezkie, zwlaszcza, ze nie chce pompowac realnych pieniedzy na to.

Nutka, mysza199710 oraz -katie1234- lubią to.
  11. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Idzie mi jak krew z nosa a wszystko przez te wiersze miłości.

oset53, -katie1234- oraz KudaBunda lubią to.
  12. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Niekoniecznie jakieś fabryki walizek czy sztucznych wąsów pewnie masz czy tam jakieś kameleony postaw na jednej łące las jabłoni będzie dobrze.

-katie1234- i gosiagosia60 lubią to.
  13. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

z marchewki wyleciały dwa wiersze :D jeszcze 4 i będę mieć całą pandę.
    dla kozy mam uzbierane 50 bukietów czekają tylko na listy ;)

-katie1234- i KudaBunda lubią to.
  14. *ewa*

już mam dość siania eventówki,przerzuciłam się na goździki na głównej i dzikiej,w lesie goździki,myszki i TS-y,na wyspie eventówka,w deszczowym lesie eventówka i TS-y.
    mam 90 prezentów dla kotka,kolejne 107 się robi:D

eliza9070, oset53 oraz -katie1234- lubią to.
  15. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Uwaga,chwalę się kot podarował mi 6 item posłaniec... inne jakoś nie chca wpadać...[​IMG]

16. *ewa*

hehehe:D
    nieźle,gratki:D

*galinka* i -katie1234- lubią to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi kot podarował tylko 3 posłańce a panda 2 żołądki :(

-katie1234- lubi to.
  18. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

To są jakieś dodatkowe itemy? ;)
    Kot cały, koza też, pandzie jeszcze 21 prezentów brakuje ale żadnego dodatkowego itemu nie było.

-katie1234- i KudaBunda lubią to.
  19. *ewa*

to byłoby tyle na tą chwilę:D
    małe podsumowanie dnia:
    babeczka PP - 7
    SN - 60
    SP - 30
    SNZ - 32
    TNZ - 12
    chutney m-j - 1
    doniczka walentynkowa - 2
    skrzynka XXL 1
    kupon 1 godz. - 2
    drzewko Gangnes - 1
    drzewko Nasau- 1
    kwiatowy prezent - 12
    przepyszny prezent - 21
    zmykam spać:D
    dobrej nocki wszystkim:D

toDzasta, *galinka* oraz -katie1234- lubią to.
  20. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Event skończyłam wczoraj rano (tzn w sobote), także pnącze już działa. I karmie zwierzaki dalej, głównie pande póki co - tylko zastanawiam sie po co :eek:? Nagrody daje takie, że... ech, no nawet nie chce sie klikać, jak 4-6 razy pod rząd daje 4 tysie tpd (no dobra punkty sie zbierają, ale czemu np kupony, ts-y czy sp nie wypadają z taką częstotliwościa) . Nie umywa sie do nietoperzy - z batmankami można było poszaleć, aż sie chciało je karmić.
    Od pandy dostałam tylko jeden dodatkowy item i to w czasie karmienia podstawowego. W ponadprogramowym to bida z nędzą. Kuponu na 48 to chyba jednak nie zobacze, bo właśnie głównie dla niego karmie pande.
    Koza i kot póki co nie dały itemu. Koza dała mi 1 skrzynke xxl, 2 kupony na 1h i 1 kupon na 3h i dwie sadzonki - pare razy SP, w sumie chyba najlepiej.
    Mam jeszcze troche tych półproduktów to zmusze się i wykorzystam je póki event trwa, chociaż bez entuzjazmu. Sprzedałabym, ale cena nie zachęca niestety.

Ostatnie edytowanie: 15 lutego 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.