Opinie Laboratorium miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Nikomu nic nie zarzucam i nie zycze sobie zeby mnie zarzucano mowienie nieprawdy. Ja dziele sie tylko spostrzezeniami opartymi na wynikach notatek.
    I co do wiekszosci tez mam watpliwosci czytajac ze inni tez maja problemy z wypadajkami.
    I na koniec jeszcze jedna uwaga: nie wszyscy wszystko maja. A event powinien byc tak skonstruowany zeby graczom ktorzy nie wszystko maja tez dac choc minimalne szanse na jego ukonczenie

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Tak sobie myślę, że gdyby poprzedni event nie był tak wyczerpujący emocjonalnie, to może i pobawiłabym się w obecnym. W sumie bardzo lubię ten typ eventów i w każdym poprzednim obdarowywałam nietoperze i co tam było później (jakieś miśki, koty i pingwiny) do upadłego:) A może to nie tyle zmęczenie, co rozbestwienie poprzednim eventem? Teraz każda nagroda wygląda blado... Ta itemowa torpeda wprawdzie fajna jest, ale nawet to mnie nie przekonuje. Może gdyby częściej wypadała... W każdym razie - po załatwieniu kotów, kóz i połowy pand, nadal nie mam żadnego nadliczbowego itemu i raptem 1 TS. Jeszcze 332 wiersze do zebrania... [​IMG]

3. ross2

ross2 Komandor forum

Agatko wielkie gratki :inlove:to teraz szukaj itemu od kozy jesli moge prosic bo ja chyba go nie dostane o_Ojuz mi rece opadaja podczas tego obdarowywania zwierzakow ;)ale walcze nadal :D

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ale Ci "starzy"gracze też kiedyś nie kończyli eventów,bo nie wszystko mieli i nie do wszystkiego mieli dostęp,teraz "młodzi" chcieliby żeby im wszystko podać na tacy................
    a w temacie:koza nadal uparta i nie chce dać dodatkowego itemu:mad:

5. ross2

ross2 Komandor forum

Na szczescie nie mam zadnych reklam bo mnie tak wpieniaja jak malo co

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Cały czas szukam, mimo wszystko do końca eventu i na tyle ile pozwoli mi czas będę dawła prezenty kotkowi i kozie.

-katie1234-, toDzasta oraz ross2 lubią to.
  7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Posty nie związane z tematem eventu usunąłem, bardzo proszę trzymać się tematu. :)Z pytaniami na inne tematy zapraszam do Działu Pomocy. ;)

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

fakt - pamiętam jak ja tony eventów kiedyś nie kończyłem, wtedy to ja się uczyłem Farmy...

a w temacie: przerzucenie się na pandę było chyba dobrym pomysłem - robi się 138 listów, będzie 34 przepyszne prezenty, a jak ktoś wyśle jeden wiersz to nawet 35 :)

Ostatnie edytowanie: 14 lutego 2016
    -katie1234- lubi to.
  9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dopiero przeglądnęłam pasek i poza itemami na pnączu, w pasku siedzi jeszcze
    1 posłaniec
    1 kawaler
    i 2 żołądki :p
    szczerze przyznam, nawet nie patrzyłam co wyłazi;)
    2 tzagrody to czerwone króliki i zimorodki, drzewko okazało się klonem palmowym xxl, na Baśce karob xl i kakao xxl.
    Kręci się dalej, ale już mniej, część farmy już poustawiałam po innemu :p

10. azikowo

azikowo Fanatyk forum

wiesz też każdy z nas kiedyś zaczynał i nie kończył eventów, nie było wyrównywania szans itp, tylu graczy usiłowało Ci pomóc i wytłumaczyć, ale Ty widać nie chcesz aby Ci pomóc, a kłamstwa nigdzie Ci nie zarzuciłam.
    Kończę, bo w moim odczuciu nie chcesz aby Ci pomóc, a gdybyś skorzystał z rad innych i poradnika byłoby Ci łatwiej, a Ty negujesz tylko graczy którzy chcą Ci pomóc, a było ich kilku.

Nie wszyscy tu maja kasztanka i baobaby, a eventy kończa:)czyli można:)
    a Ty sam napisałeś,że 1000 SN zużyłeś :) nie odpowiedziałeś tylko na co:)ale to Twoja sprawa

a i jeszcze 1 ja często robie eventy na leniwca, znaczy bez kasztanka i SN, tyle tylko co na rozsiew, i udaje sie kończyć eventy spokojnie, jak tu już gracze piali jest to gra strategiczna.

Koza dodatkowego itemu nie dała do tej pory, moze do wtorku da:)

Ostatnie edytowanie: 14 lutego 2016
  11. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cześć,
    Jak tam farmerzy i farmerki Wam idzie event?
    Mnie brakuje 384 Kwiatków miłości, a koza, panda i kot nie dał jeszcze itemu:(

ross2, dotikampo oraz -katie1234- lubią to.
  12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

np. ja - baobaby mam ale kasztanka nie

W temacie - idę produkować przepyszne prezenty:music::music::music: Może panda wreszcie da jakiś kombajn-.-

-katie1234- lubi to.
  13. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

jeszcze 8 ciasteczek i bractwo załatwione.:):).
    Zauważyłam, że jak głodomory karmię na baha w okolicy stodoły to lepsze nagrody dostaję. Czy ktoś to sprawdzał?:):)

.Magda., Wrzosowisko3 oraz -katie1234- lubią to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

koza się zaparła i nie chce dać itemiku:cry:
    nie dostanie więcej prezentów,będę obdarowywać kotki:D

ross2 i -katie1234- lubią to.
  15. pip008

pip008 Okazjonalny autor

Witam wszystkich:)
    Pochwalę się, bo u mnie dzień dziś mija poziomkowo:D Dostałam z 2 nagród 2 drzewa poziomkowca:) No jak ja się cieszę. Co do eventów, to gram dopiero 2 miesiące, dopiero 1 event zrobiłam w całości i jestem z siebie bardzo dumna:D Kosztowało mnie to jako nowicjusza dużo czasu - pomogliście mi Wy na forum poprzez swoje rady odnośnie hodowli roślin. Tego pewnie nie skończę, bo listów miłosnych mi mało leci ale mam swoje pierwsze poziomkowce!

16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

[ciach]
    A w temacie idę karmić pandy. Kozy jeszcze głodne czekają.

Post edytowałam. MOD_Saphire

ross2, Wrzosowisko3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

eliza9070, Twój post edytowałam. Proszę trzymać się tematu wątku.

eliza9070 lubi to.
  18. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Może mi ktoś rozpisać ile miłosnych wierszy potrzebuje do pandy i kozy?

19. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

20. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dla pandy 640, dla kozy 520.

xBabciaEwa i -katie1234- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.