Opinie Laboratorium miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Pnącze odpalone z ts dostałam pierwszy raz różową zagrodę(obora)2 jałowce górskie oraz dwa dodatkowe ittemy Przez żołądek do serca.Sieję dalej i zobaczę co jeszcze upolują.

oset53 i Nutka lubią to.
  2. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

A u mnie właśnie kotek dał mi 5xposłaniec miłości,panda 1xprzez żąłądek...,koza 2x48 kupon.dalej sieję eventówkę ,ale zabrało listów.Jest nieźle event całkiem udany.;););)

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

I koniec:
    Teraz trochę kozę jeszcze obdaruje prezentami i zakończę zabawę.

Z tego co dotychczas wypadł dodatkowy itemik wytworny kawaler i przez żołądek do serca.

4. rysio

rysio Półbóstwo forum

Tak - skrocenie czasu wzrostu np. SN, H2O i nawozem powoduje zmniejszenie ilosci wypadajek eventowach
    Puchary sa oba na +30%
    Zeby to moze dosadniej zrozumiec powiem tak:
    kazda 1 godz wzrostu rosliny na calym obszarze (41 lub 44 pola 2x2 zwyklego) generowalo u mnie srednio 2,2 wypadajki eventowej

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Potrzebne jeszcze:
    50 kwietne prezenty (105 wstążek - 83 wypadło z 14 h jęczmienia)
    74 przepyszne prezenty (33 ciasta w kształcie serca czyli 130 foremek - 55 z jęczmienia)
    415 listów miłosnych (czyli 584 wiersze miłosne i to co niżej - ale gafa...)
    13 280 - 14 759 = - 1479 kwiatka miłości (czyli nadmiar)

Posiany jęczmień podlany wodą + "Miłość do wody" a na Baha pieprz na super polach a dookoła na małych papryka... Za około 14 h zbiór wszystkiego :)

leloch88 lubi to.
  6. zuza333

zuza333 Okazjonalny autor

Witam i zazdroszczę Tym którzy już skończyli.Ja jestem praktycznie na początku drogi(niestety taka praca).Ale nie tracę nadziei na dobre zakończenie;)

_Grani_ lubi to.
  7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam, super pasza już moja. Zaczęłam obdarowywanie kotka, bo przecież może mi dać coś dla kozy i pandy :D A kotek po przeczytaniu 22 listów dał mi posłańca miłości :p.
    Koza pamięta też o SP. Panda ryczy w kącie.;) Muszę ją jakoś pocieszyć, bo zazdrość ją ogarnia jak koza obok zaczyna brykać:p
    I w tym wszystkim tylko mnie irytuje to ... sianie i ... klikanie:p
    rysio chyba nie masz racji. Mogę skaracać . Liczy się wyjsciowy czas. Moja cebula mi to powiedziała :D

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    po raz pierwszy spotkalem sie z taka teoria by skrocenie czasu wzrostu danej rosliny powodowal zmniejszenie ilosci wypadajekxD

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z goździków na głównej i kalarepy wypadło:
    88 wstążek pozostało, czyli 105 - 88 = 17 wstążek
    74 przepyszne prezenty (13 ciasta w kształcie serca czyli pozostało 104 foremki, więc wypadł 26 foremek)
    17 wierszy - chyba będę od razu karmił kozę jutro rano

Ostatnie edytowanie: 14 lutego 2016
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam wszystkich:D
    udanych Walentynek życzę:D
    ja dalej produkuję prezenty dla kotka:D

*galinka* lubi to.
  11. Karen139

Karen139 Baron forum

To chyba gramy w różne gry [​IMG] , bo kiedy sieję np. goździki , i skrócę czas ich wzrostu wszystkim czym tylko się da, to wypadajek mam tyle samo, co bez dopalaczy typu woda, nawóz , super nawóz........... Także ta Twoja teoria nijak na moich polach sie nie sprawdza.

12. rysio

rysio Półbóstwo forum

To nie jest teoria to co podaje to sa fakty z mojej farmy

To nie jest teoria to sa fakty. Notuje kazdy zbior skrupulatnie i oddzielnie.

Jesli nie mam racji to prosze mi wytlumaczyc dalczego czosnek tylko z woda daje ok 58% wiecej wypadajek anizeli z woda i SN?

Posty połączyłem, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

BA_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 lutego 2016
  13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko zwroc uwage na czas wzrostu ...woda+sn= 6h 41
    tylko woda...13 h32 min
    i idac Twym tokiem to zalozmy,ze z sn zbior dal mi 100 wypadajek (dla calej farmy ,male pola) to w przypadku zasiewu tylko z woda mialbym ich 158 sztuk..tylko,ze na sn w tym samym czasie zrobie 2 zasiewy..6h 41minx2= 13h 22 min czyli mialbym ich 200
    tak czy nie? wiec sobie sam teraz odpowiedz czy krotszy czas daje wiecej wypadajek

14. juras

juras Weteran forum

Ja Ci tego nie wytłumaczę, ale zazdroszczę. Zapomnij o SN i siej z samą wodą; nawet nie ryzykowałbym dodania qpy, bo może Ci spaść wydajność.:p

15. 1mirela

1mirela Czeladnik forum

Witajcie

mam problem z wierszami - jest ich mało

z czego wypada najwięcej wierszy.

gratuluję tym którzy skonczyli

16. Karen139

Karen139 Baron forum

Rozumiem, ze zbierając czosnek /zasiany wczesniej na 44 super polach i podlany tylko woda/ masz ponad 60 wypadajek?????
    To niemozliwe.

Ostatnie edytowanie: 14 lutego 2016
  17. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Tłumaczył tego nie będę ALE!!xD jak wielcy tego forum piszą że choć obserwując to zjawisko wyciągasz jakieś wnioski to według ich ustaleń i tak jesteś w błędzie ;)
    Po prostu jeszcze według tych graczy musisz się wiele nauczyć i tylko tyle ( botów nie stosuj jak niektórzy wielcy )

Teraz coś o moich osiągnięciach
    -kotka załatwiona
    -koza SP zdobyta
    - to trzecie nie karmię

EDIT - Rysio już sobie odpowiedziałeś ? ;)xD

NASTKA.BURAN i ramona45 lubią to.
  18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    podsumowując na razie ewencik z moich zdobyczy to;
    poslaniec milości 2 szt
    tropikalne drzewko 4
    ganges 4
    zagrody 2
    kupon 1 na godz
    jest nie najlepiej oj nie bardzo mnie lubią zwierzaczki

toDzasta, malinarp oraz xBabciaEwa lubią to.
  19. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ja też,ale sie już poddałam bo dzisiaj niedziela i czas na odpoczynek;)

-norbijas- lubi to.
  20. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam!
    U mnie evencik już prawie na finiszu :) zostało mi obdarować miśka 40 razy i koniec. Jeśli chodzi o nagrody, to jakaś masakra... :(-.- itemów dodatkowych brak i jakich kolwiek innych prezentów też, tylko SG, PD i TDP, ehh... aaa i parę razy SN, 1 babeczka, 6 SP i chyba to by było na tyle z dobroci tego eventu...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.