Opinie Laboratorium miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

a czy przypadkiem nie skończył się czas działania kasztanka?

2. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

No brakuje mi ok 70 wypadajek. Posiałam już normalnie , jutro wszystkie wypadajki będę miała i dosiewam tylko eventówkę i robię event ;)

Nutka i KudaBunda lubią to.
  3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Kotek nakarmiony ale dostał tylko wymaganą ilość8) Do ukończenia kozy brakuje 19 prezentów a pandzie muszę dać jeszcze 32 przepyszne prezenty. Itemów dodatkowych brak ale dostałam ze 4 ZB i 2x21000TPD:D trochę SN i SP też no i Zośkę czasem. A i sporo babeczek8) bo chyba z 6 czy 8 nawet:music:mam jeszcze coś ponad 9 000 eventówki to chyba już mogę tylko na goździkach się skupić... nie mam weny do matematyki bo nadal walczę z choróbskiem :eek:

Nutka i toDzasta lubią to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

oj... to niedobrze... pilnuj się ;) A w temacie to kózka będzie się niedługo produkować.

leloch88 lubi to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kasztanek działa 6 godzin od czasu aktywowania a jest potem przyblokowany przez 96 h wiec zapewne brak kasztanka

toDzasta lubi to.
  6. tojesta

tojesta Czeladnik forum

miał ktoś problem z młynem? dałam foremki do produkcji ciastka w kształcie serca i powinnam wyprodukować ok 30 sztuk teraz nie pamiętam dokładnie a pisze że mam 5! i to samo z listami miłosnymi ;(

7. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

a czy przypadkiem nie skończył się czas działania kasztanka?
    Babydelfi , czas działania kasztanka nie skończył się, sprawdziłam dokładnie? To jakaś paranoja chyba jest. Mam nadzieję ,że jutro wszystko się wyjaśni:)
    Sprawdziłam przed chwilką działanie tego kasztanka i powiem Wam, że może rzeczywiście to Jego przyczyna ,że roślinki nie rosną w jedną minutę?
    Sory, za zawracanie głowy:)

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2016
  8. chrumcia91

a kiedy go włączałaś? bo bonus działa przez 6 godzin

9. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

też do niedawna się tak czułam,gram niecałe 4 lata i mam 95 level,ale poczytałam trochę nieoficialne poradniki założone przez wieloletnich graczy którzy mają to obcykane,sprawdziłam i działa,a od miesiąca wkońcu udało mi się uszlachetnić goździki i brak problemu z wypadajkami,więc trzymam za Ciebie kciuki,dasz radę,pozdrawiam :)

NASTKA.BURAN, Nutka oraz KudaBunda lubią to.
  10. leloch88

To ta starość moja dała się we znaki xD Ja za 25 min z wyspy eventówkę zbieram i sieję ją znowu i w nocy wstanę zebrać jak mi się dziecię zbudzi albo długorosnącą na bahamie ;) Troche mi eventówek jeszcze brakuje ale to pikuś już ;)

11. krasnoludek10

przelicz dokładnie - mi się wydawało, że mi brakuje a w ostateczności mam nadmiar eventówki xDxDxD

12. chrumcia91

Kotek i koza skończone ;)
    Teraz panda. 11 prezentow dalam, ale zabrakło wierszy na dziś ;)
    nic ciekawego oprocz PD/TPD i SG nie dostaje...ani jednego Tsa :(
    kilka razy dostalam doniczke, jeden kupon, skarpete i zoske i troche SP, aa i babeczke

13. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

do tej pory dostałam jedynie dwie sadzonki ganges pierwsza była pinia XL a teraz sprawdziłam drugą sadzonkę i pinia XXL. xD Poprostu cudowna, marzyłam o niej. -.- Mam prawie całą eventówkę, do podstawy pełnej brakuje około 200sztuk, zrobię jutro jeden zasiew na wyspie i lesie tropikalnym to starczy. Na noc poszły długie roślinki, a na wyspie cukinia na super polach i kilka zagród. Może z tego wyleci trochę wypadajek to bedzię co w młynie mielić. ;)
    Jak skończę podstawę eventu, to wystawię myszy do karmienia. Bo w sprawie myszy, jestem biedna jak mysz kościelna. xD

14. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Oj chrumcia91! Masz rację ten kasztanek jest wszystkiemu winien:) Sory, nie było tematu:)

chrumcia91 lubi to.
  15. leloch88

No tak, po moim ostatnim oscarowym wyczynie lepiej 100 razy sprawdzić :D Nie, nie eventówek mam 16290 i nic nie wyprodukowane ani do młyna nie wrzucone , ale jutro już to 20tys dopnę :) I dopiero zacznę kręcic ;)

16. kar5373

kar5373 Młodszy ekspert

podpowiedzcie mi kochani co to jest ten kasztanek i gdzie go dostać

17. leloch88

To jest pnącze kasztankowe w rzędzie chmur, było do zdobycia chyba w 2014r. w czasie dożynek. Takie ludziki z kasztanków tam są. Zwiększa efektywność sn.

Nutka lubi to.
  18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zrobiło mi się trochę dużo ciasta w kształcie serca,a na targu jest już dużo ofert,więc przed snem obdaruję "pare" pand:D
    no o tyle na ten moment,reszta rano:D
    małe podsumowanie prezentów:
    kotek:
    SNZ-15
    TNZ-3
    SN-6
    SP-8
    kwiatowy prezent-15
    przepyszny prezent-12
    drzewko Nasau-1
    drzewko Gangnes-1
    item Posłaniec miłości-2
    kózka:
    kupon na 3 godz.-1
    doniczka walentynkowa-1
    babeczka PP-3
    drzewko Nasau-1
    czerwona panda:
    item Przez żołądek do serca-1
    kupon na 12 godz.-1
    drzewko Gangnes-2
    SN-62
    SP-10
    skrzynka XL-2
    babeczka PP-2
    SNZ-6
    doniczka walentynkowa-2
    TNZ-2
    chutney m-j-2

Ostatnie edytowanie: 14 lutego 2016
    toDzasta lubi to.
  19. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

ja tego uszlachetniania się dopiero uczę ;), mam nadzieję że w końcu będę mogła z tego korzystać. Kot nakarmiony, kozy nie do końca i chyba je sobie daruję bo itemik od kozy wpadł w moje łapy xD, została żarłoczna panda o ile wypadajek będzie, zobaczymy rano co z tego wyjdzie xD. Jeśli uzbieram odpowiednią ilość listów na pandę to dokarmię kozy.

Moskit1 lubi to.
  20. krasnoludek10

Hihi :D:D:D U mnie pewnie targ ruszy na ostatnim odcinku eventuxDxDxD Zbiór o 9.50.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.