labolatorium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 23 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Wybudowałam laboratorium i gdzie mam szukać , bo gdzie są zwierzęta nigdzie nie mam zagrody do produkcji?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Musi być w pasku, w zakładce zwierzęta na farmie (nie na bahamie ;)). Sprawdź na górze, czy masz wybrane "wszystkie", być może zaznaczone są ulepszenia i dlatego go nie widać.

ps. oczywiście sprawdzasz po lewej stronie tam, gdzie są zagrody, a nie w stodole
    Zakładka z inwentarzem. Znajdują się tutaj: drzewa i ulepszenia, zagrody i ulepszenia,dekoracje - itemy oraz towar konsumpcyjny (ozdoby z ograniczoną ilością użyć).

Klikasz na owieczkę i wszystko powinno być :)

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2015
  3. maria5510

=kalina=
    to wiem i tam sprawdzałam , i wylogowałam się i nadal nie mam , Jak zawsze robię przez tyle lat jak coś buduję
    Myślałam że jeszcze gdzieś indziej jest

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

U mnie jest. Sprawdź, czy ubyło Ci narzędzi, bo może się nie zbudowało jednak, może coś nie załapało. Spróbuj jeszcze raz, a jeśli narzędzi ubyło, a fabryki nie ma, to zostaje Ci napisać do PT.

5. maria5510

Tak miałam 14 szt zostało 4 szt ewent jak zawsze w całości skończony
    Kalinko, po 2 -u krotnym wylogowaniu i odczekaniu załapał się klej
    dzięki Ci za zainteresowanie i podpowiedzi
    Dlatego napisałam tu bo nie zdarzyło mi się jeszcze że po wybudowaniu nie miałam w zakładce
    Pozdrawiam
    można temat zamknąć

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Menka dziękuję za pomoc.

Cieszę się,że laboratorium się odnalazło i skoro można,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.