Lśniący puder

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 8 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

To jest produkt z fabryczki perfumeria??
    I czy jest jakaś stała misja w spółdzielni z tym produktem???

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tak, to produkt z perfumerii
    stałej misji z samym pudrem nie ma, ale jest potrzebny do misji tour de farma I w zadaniu 4 diamentowym ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za pomoc, ale ta misja jest właśnie na stałe ;)

carlain21

Tak, to jest produkt z Perfumerii.

Zajrzyj proszę tutaj : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ojej, no tak, misja jest na stałe. Miałam na myśli to że nie ma misji która wymaga samego pudru, jak to jest z np. karpiami koi, strusimi jajami itp. produktami ;) już zmęczona jestem, czas spać :p

5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dziękuję:) Może i głupie pytanie zadałam jako stały/stary gracz,ale tyle tego wszystkiego jest,że trudno się połapać. A właśnie kupiłam sobie kilka sztuk pudru i pomyślałam,że oddam,może do misji:)
    Nie mam już pytań, dzięki chrmuci91 i Tobie wiem już wszystko:)
    Do poradnika zajrzałam i wiem,że dużo zwierzaków mi brakuje:) Puder już będę mieć, bo kupuję na targu co jakiś czas produkty różne,jak trochę taniej jest lub jak mam zasób SG:)

chrumcia91 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91 i ja chyba już zmęczona jestem, bo nie doczytałam że napisałaś o misji z "samym pudrem" ;) W takim razie i na mnie już czas:p

A skoro dla Autorki tematu już wszystko jest jasne to temat zamykam i miłej nocy życzę.

chrumcia91 i carlain21 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.