kwiaty specjalne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 18 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

uruchomiłam pnącze z kwiatkami , i nie wiem które kwiatki zaliczyć do specjalnych na farmie i na bachamie ??

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

maria5510, witam, chodzi o ten rząd:
    Rząd na Cudownym Pnączu
    Z rzędu co 48h otrzymamy:
    - 30% więcej PD/TPD z roślin z kategorią kwiaty przez 24h
    - o 10% szybsza produkcja roślin z kategorią kwiaty na farmie i Bahamaramie przez 24h
    - 10% więcej PD z roślin specjalnych przez 24h

Jakie kwiaty specjalne masz na myśli, bo nie bardzo rozumiem.. Nie mamy kwiatów specjalnych, w uprawach mamy gatunek kwiaty oraz wśród itemy Muzyczne Kwiatki. :)

3. maria5510

O matko !!! o czym innym myślę a co innego napisałam ,przepraszam
    chodzi mi o ten rząd ale nie wiem jakie są rośliny specjalne
    ,,, 10% więcej PD z roślin specjalnych przez 24h,,

4. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Może tu chodzi o bromelię i hibiskusa, bo innych kwiatów do hodowli na baha nie ma.... :)
    A na farmie da się sprawdzić najeżdżając strzałką i w nagłówku wyświetli się rodzaj rośliny lub szukać gdzieś w tabelach....

EDIT. Nie mam otwartej ostatniej komnaty (9) może tam są... (rośliny specjalne)

5. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Kategorię "rośliny specjalne" mają rośliny, które siejemy podczas eventów (tak jak w tej chwili aerokwiecie), więc przypuszczam, że może o nie właśnie chodzić. Ale dla pewności może jeszcze ktoś z moderatorów potwierdzi.

**Butterflies** lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Moja droga Mario, rośliny specjalne to roślinki które siejemy podczas eventów :)

Czy teraz już wszystko jest jasne? :)

7. maria5510

wiesz żeby coś szukać trzeba wiedzieć co a ja nie jestem zbyt bystra w szukaniu /hi hi, także rośliny te specjalne to na bachamie i na farmie są, ale jakie???
    Mod Wadera , czyli teraz już mogę włączyć to pnącze z kwiatkami ??

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mario, teraz mamy event, w nim siejmy aerokwiecie - które jest roślinką specjalną, z tego wniosek że owszem możesz użyć Cudownego Pnącza - jeżeli chcesz :)

glajda1011, Twój post tutaj usuwam gdyż nic nie wnosi do tematu, przypominam że nie jest to dział dyskusyjny :)

9. maria5510

Wiesz ja nie mam cierpliwości ,jakoś tam gram i śmiechem żartem coś tam mi udaje się zdobyć
    Także dziękuję Wam wszystkim
    i temat można zamknąć

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również bardzo dziękuję Graczom za pomoc. :)

Skoro wszystko jest już dla Ciebie Mario jasne, zamykam temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.