kwiatoładowarka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika piotrwan70, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

Witam w ten "prześliczny";) dzień. Moje pytanie brzmi ,jak mogę zdobyć kwiatoładowarkę ,bo tylko jej brakuje mi na postawienie na pnączu:) Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich pracowitych farmerów

2. karol_zakrza

karol_zakrza Forumowy żółtodziób

podbijam i jeszcze diskoróżyczkę.Nie ma ich od jakiegoś czaSU NA KOLE

3. MariuszXd78

MariuszXd78 Młodszy ekspert

Zostały wycofane z koła

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam.

Dziękuje graczom za pomoc.

Niestety Muzyczne kwiatki zostały wycofane z puli nagród na Kole fortuny. Zapraszam do zapoznania się z tym OO : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. .elom.

.elom. Moguł forum

Mam to samo - wymian kwiatów nie da się wykonać - kwiatki zwiędły w pasku zamiast pracować na pnączu panie V obuż się.

piotrwan70 lubi to.
  6. alexander56

alexander56 Generał forum

wszystko ładnie Kirito lecz nie daje to odpowiedzi na pytanie i co dalej skoro muzyczne kwiatki zostały wprowadzone do gry i rzad pnacza ustanowiony . skad wobec tego mamy wytrzasnac te brakujace gdy z koła wycofane i nie da sie słac na G&T :sleepy:>:(>:(>:(

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Niestety moja odpowiedź oznacza, że na chwilę obecną nie ma możliwości ich zdobycia. Ciężko jest stwierdzić co nam przyniesie przyszłość. Pamiętaj że lista G&T jest prezentowana przed samym eventem co oznacza że nie sposób określić co na niej się znajdzie przed publikacją,

Tutaj należy być dobrej myśli.

8. alexander56

alexander56 Generał forum

Kirito tyle to i ja wiem lecz pytanie nie od dzis nie zna odpowiedzi . niestety nie wiadomo co o tym myslec stad wątpliwosci ale i nie tu czekac nam odpowiedzi gdy twórcy sami jej zapewne nie znaja bo sie zamotali ;):p wobec czego temat na chwile obecna jedynie do zamkniecia sie nadaje

piotrwan70 lubi to.
  9. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

dokładnie ,nie mamy więcej pytań.Temat zamykamy:(

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.