Kwiatki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Karakuliambro, 3 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karakuliambro

Karakuliambro Komisarz forum

Mam wszystkie kwiatki od dawna,tylko stały na wyspie.Czasami stawiałam na pnącze jak siałam kwiaty. Chciałam je teraz postawić na pnącze, ale nie da się, tylko odsyła do galerii. Wygląda to tak, jakbym nigdy nie miała pnącza wykupionego.

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Pnącza nigdy się nie kupowało. Zgłoś proszę swój problem do pomocy technicznej, myślę, że będziemy tam w stanie Ci pomóc.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania związane z tym tematem?

3. Karakuliambro

Może pnącza się nie kupowało. Pomoc techniczną na razie odpuszczę. Ciasteczka dziś czyściłam jak nie można było kupić wody.

4. BA_Czerwona

No cóż, na siłę do pomocy technicznej zaciągać Cię nie będę. Jest to jednak chyba najpewniejszy sposób rozwiązania Twojego problemu.
    Czy życzysz sobie zamknięcia tematu czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc?

5. Karakuliambro

Podejrzewam, że problem z pnączem kwiatkowym ma charakter ogólny i błąd ten zostanie naprawiony o ile będzie więcej osób zgłaszających go na forum. Albo i tak zostanie do końca wyprzedaży. Pośpiesznie robiona „atrakcyjna wyprzedaż” kwiatków musiała zaowocować błędami. Chyba trzeba się przyzwyczaić. Zamknięcie tematu pozostawiam do Twojej decyzji, BA_CZERWONA. Pozdrawiam.

6. BA_Czerwona

No cóż, błędy są zgłaszane po stwierdzeniu ich na kontach Graczy. Z poziomu forum nikt tego nie zrobi.
    Zatem temat zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.