Kwiatki - problem ze zbiorem roślinki eventowej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Co w związki tym zamierza zrobić BB , jeśli nie ukończony ewent ze względu na brak zbiorów , z kręcącymi się kwiatkami??
    Nie dość że bardzo krótki ewent to i błędy po ich stronie

2. Henio57

Henio57 Forumowy żółtodziób

u mnie też kręcące się kwiatki ach ta cudowna gra......................

3. dushka82

dushka82 Czeladnik forum

Mam to samo - szlak mnie trafia - zeby mi nie zarzucano nie umiejętności w poradzeniu sobie to gram od sierpnia 2010 roku i rózne dziwy bywały

4. dushka82

dushka82 Czeladnik forum

a żeby było ciekawiej na pozostałe łąki i wyspy wchodze wrrrrrrrrrrrrrrr

5. farmajola

farmajola Okazjonalny autor

u mnie tez kwiatuszki .........to znaczy moje pola ,,eventowe'' nie moga się załadować....jak mi się pola przeterminują to przysięgam rzucę te grę na dobre ...taki prezent dostałam od Bp. ...to chyba za to ,że wczoraj za dużo wydałam pieniędzy realnych na floreny.....

6. krystek1950

krystek1950 Forumowy żółtodziób

u mnie tez kwiatki sie kreca..........:(

7. maria5510

Nie pamiętam na tyle lat , żebym ewentu nie ukończyła , to juz jest ponad normę bezczelności
    Jak będą inteligentni to przedłużą ewent, Jeśli nie to wiadomo o co im chodziło

PaulinkaG1904 lubi to.
  8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Mario jesteś w tej grze nie od dzisiaj, dobrze wiesz, że czekając do ostatniej chwili mogą zdarzyć się problemy w grze ( nie jest to pierwszy raz kiedy się tak dzieje i zapewne nie ostatni). Jako gracz z długim stażem powinnaś już to wiedzieć. Mogłaś sobie tak rozplanować zbiory, żeby nie czekać do ostatniej chwili.

Event krótki, ale mimo to można było go zrobić, nawet pracując. Wystarczyło trochę wyliczeń, tak żeby zdążyć ze zbiorami i nie czekać do ostatniej chwili.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Przypominam że event trwał do 14:00, czekanie do ostatnich minut z ukończeniem eventu zazwyczaj nie jest dobrym pomysłem.
    Zapraszam do zapoznania się z Oficjalnym Ogłoszeniem, przypominam że nie jest to dział dyskusyjny, opinie na temat eventu możecie wyrazić w tym miejscu: Event węgierski: Lisie sztuczki :)

maria5510, obecnie poza tym co możemy przeczytać w OO nie mamy innych informacji. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

Informuję że kilka postów nic nie znoszących do tematu usunęłam.

EDIT:
    Delikatnie edytowałam tytuł tematu.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 lipca 2015
  10. maria5510

słuchaj ?
    porad jakich mi udzielasz to nie jest mi znana poradą zawsze mam zapas ale są różne okoliczność że na ostatnią chwilkę się kończy i co w związku z tym teraz mam tez patrzeć na te kręcące kwiatkii? z wyspy można zebrać i posiać a reszta to co???

11. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ok zdarza się, że trzeba nagle wyjść i zbiera się pod koniec eventu, ale tu trzeba się liczyć z tym, że nie koniecznie już to uda się, przykład masz teraz.
    Było więcej takich sytuacji jak ta dzisiejsza w przeszłości.

Teraz to już nic nie zrobisz, musisz czekać aż programiści naprawią i znikną te kręcące się kwiatki. Nie wiem czy da radę tak, ale możesz spróbować usunąć pola, ale trzeba się liczyć z utratą tych eventowych.

12. -AgnieszkaA-

-AgnieszkaA- Forumowy żółtodziób

Opłynęły blisko dwie godziny od zakończenia eventu a kwiatki nadal się kręcą. Nie pomogło usuwanie pól stawianie czegoś na ich miejscu, dodatkowo mimo iż miałam blisko 10 minut zapasu do końca eventu nie udało mi się zebrać części rośli, odświeżały się ponownie, nie ważne czy zbiór ręczny czy kombajnem.

13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Problem został naprawiony, mówi o tym Oficjalne Ogłoszenie - zapraszam do zapoznania się z nim. :)
    Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania? :)

14. Aniulka80

Aniulka80 Forumowy żółtodziób

A czy będzie możliwość ukończenia eventu?

15. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Aniulka80, obecnie poza informacjami podany w Oficjalnych Ogłoszeniach nie wiemy nic więcej. Wszystkie informacje zawsze są podawane w formie OO, zapraszam zatem do ich śledzenia. :)

Czy Autorka tematu o coś jeszcze chciałaby zapytać? :)

16. maria5510

No cóż nic nie wskóramy
    mozna zamknąć temat

17. .Marchewka1989.

.Marchewka1989. Czeladnik forum

A co z pozostałymi roślinkami, gdzie się podzialy? Nigdy nie byly wymieniane na sg zaraz z koncem eventu.

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.Marchewka1989., jak podaje poradnik Event węgierski: Lisie sztuczki:
    Kiedy to nastąpi nie wiem. :)

Za zgodą Autorki temat zamykam. :)
    Życzę Wam miłego popołudnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.