Kwiatek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mikolaj20, 19 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mikolaj20

mikolaj20 Czeladnik forum

Cześć. Nie mogę się zalogować w żadnej przeglądarce bo non stop kręci się ten kwiatek co pokazuje się na początku. Wyczyściłem ciasteczka i nic to nie dało. Co mogę jeszcze zrobić?

EDIT. Na kliencie bez problemu ale na żadnej przeglądarce...

hlnrys lubi to.
  2. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Mam ten sam problem.od godz 11-tej usiłuję się zalogować.

marysiad8 lubi to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Przeglądarka chyba żadna nie działa.
    Dzisiaj dzień nieparzysty - działa klient.

4. mikolaj20

O mój Boże... Od dwóch miesięcy ciągle problemy są jakieś... po prostu się ode chciewa.

A i jeszcze mam pytanie. Czy zakup florenów działa prawidłowo? Bo zamierzam je kupić a skoro są problemy to trochę się boje.

hlnrys i marysiad8 lubią to.
  5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Spróbujcie zamknąć przeglądarki, a jeszcze lepiej zrestartować komputery i spróbujcie się ponownie zalogować. Powinno już być OK.

mikolaj20, jeśli będziesz zalogowany, gra będzie działała płynnie, to i z płatnością nie będziesz mieć problemu. Zdarzają się teraz niestety takie przejściowe problemy z logowaniem.

6. BA_Marion

marysiad8, od dłuższego (wieloletniego) czasu przypominamy, że nie jest to dział dyskusyjny. W niektórych przypadkach nic to nie daje. Post usunęłam.

mikolaj20, czy nadal masz problemy z grą w przeglądarce?

7. mikolaj20

Zastosowałem się do twoich rad i mogę się zalogować więc temat można zamknąć. Dzięki za pomoc.

8. BA_Marion

Zamykam w takim razie. Spokojnej gry bez niemiłych niespodzianek:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.