kwiat złotokapu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kunegunda4242, 9 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

Poproszę o pomoc -skąd można zdobyć kwiat złotokapu potrzebny do zadania?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj
    Kwiat Złotokapu jest owocem drzewa Złotokap, który można zdobyć podczas Mini Eventu - Atrakcyjny zakup drzew. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem >>KLIK<<.
    Kwiat Złotokapu można również kupić na targu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kunegunda4242

Czyli przy pojedynczym zakupie tajemniczych sadzonek nie można kupić tego drzewka, trzeba czekać na sprzedaż globalną, w tym konkretnym mini evencie

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Tutaj trzeba pamiętać, że event tajemnicze sadzonki oraz atrakcyjny zakup drzew, są to dwa różne i osobne mini eventy. Mimo iż są w pewnym stopniu do siebie podobne(i tutaj i tutaj dostajemy tak naprawdę losowe drzewka), to się różnią.

Drzewko Złotokap można było wygrać podczas drugiej edycji Mini Eventu - Atrakcyjny. Nie jestem wstanie odpowiedzieć, czy kiedyś to drzewko pojawi się w tajemniczych sadzonkach, gdyż nie posiadamy na chwilę obecną takich informacji.

Owoc drzewka można zakupić oczywiście na targu.

Czy mogę w czyms pomóc ?

5. kunegunda4242

Dziękuję za wyczerpującą informację.Pozdrawiam

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.