Kwiat plumerii?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KASIUNIA11111983, 22 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KASIUNIA11111983

KASIUNIA11111983 Forumowy żółtodziób

gdzie moge znalesc kwiaty plumerii

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kwiat plumerii to owoc drzewa Plumeria, posąg tego drzewa znajdziesz w pomieszczeniu X / koszt 46 złotych bananów.

Tutaj znajdziesz tabelę drzew na wyspie: >klik<.

Tytuł wątku zmieniłam, proszę o odpowiednie do zapytania tytułowanie wątków.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. KASIUNIA11111983

KASIUNIA11111983 Forumowy żółtodziób

dziekuje.mam jeszcze jedno pytanie jak moge kupic wiecej zlotych bananow na bahamach

4. SMOD_Atena

Na chwilę obecną jedynie w SklepoRamie za farmarki, ewentualnie przejrzyj dostępne w Spółdzielni misje, w niektórych też są do zdobycia złote banany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Akardo - Twoje posty nie będące pytaniem i nic nie wnoszące do tematu usunęłam. Przypominam, że nie jest to wątek dyskusyjny.

Czy autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Akardo - Twój post usunęłam ponownie. Przypominam o zasadach działu. Jest to dział pomocy, a nie dyskusyjny.

7. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.