kwiat bzu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zuzka2020, 24 lutego 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zuzka2020

zuzka2020 Forumowy żółtodziób

Witam
    Mam problem, w pierwszym zadaniu Dnia Bałwana zaczęłam już drugą kolumnę nie przemyślałam tego kwiatu bzu, jestem zblokowana bo nie ma możliwości ani zakupu ani odblokowania do uprawy (mam za mało złotych bananów)
    Czy jest jakaś możliwość przejścia dalej ????

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj

Z tego, co widzę w Poradniku jeżeli już zaczęłaś lepienie tego bałwana, to nie możesz dokonać zmiany.
    "Uwaga! Dopóki nie wykona się pierwszego zadania w danym bałwanie, można zmienić styl. Służą do tego przyciski wskazane na poniższej grafice":

Po rozpoczęciu oddawania towaru ten czerwony znaczek znika a wraz z nim możliwość zmiany.
    upload_2023-2-24_20-58-21.png

Obawiam się, że utknęłaś. Chyba, że poszukasz misji lub skrzynek ze złotymi bananami i uda Ci się odblokować to, co potrzebne. Zajrzyj również do Skleporamy albo pokręć Farmerskim Kołem Fortuny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zuzka2020

zuzka2020 Forumowy żółtodziób

Dziękuję, niestety tak myślałam
    Miłego wieczoru

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo i również życzę miłego wieczoru.
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.