kurzy domek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewunia196421, 2 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewunia196421

ewunia196421 Forumowy żółtodziób

czy ktoś widział mój kurzy domek ???? bo na ogrodzie ozdobnym zostało po nim tylko puste miejsce , a pomoc techniczna napisała mi że nie posiadałam go nigdy. Więc o co tu chodzi??? chyba o pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a co jest ten kurzy domek?

3. ewunia196421

daje punkty i narzędzia

4. lilaewa

lilaewa Forumowy żółtodziób

cześć:)) Ewuniu mi też zginą właśnie nie mam go na ogrodzie, nie jesteś sama. Poczekamy na odpowiedz od technicznego, może go znajdą,:))::))

5. ewunia196421

wątpliwa sprawa aleeeeeeeeeeeeeee może doczekamy się sprawiedliwości na tej farmie bo jak do tej pory to same porażki

6. chrumcia91

sory ze nie w temacie, ale dookoła tylko narzekania... gram od 2011 roku i nie mam rzadnych problemow z grą...raz mi konto zablokowali, jednak napisalam do PT i wszystko sie wyjasniło. nie mam zadnych problemow

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Z pozycji forum niestety nikt nie jest w stanie sprawdzić Waszych kont, jeśli już prowadzicie korespondencję z Pomocą Techniczną, to radzę ją dalej kontynuować. :)

8. ewunia196421

to tyle grasz i pytasz mnie co to jest kurzy domek ja też gram parę lat ale ja co jakiś czas mam problem w tej grze widocznie jesteś w gronie uprzywilejowanych :)))))))))

hiacynta lubi to.
  9. chrumcia91

no wlasnie o kurzym domku nie slyszalam nigdy :D

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorko czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

11. ewunia196421

nie dziękuje wszystko na ten temat:)))))))

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.