kurczaki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .latka., 3 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .latka.

.latka. Stały bywalec

nie widze kurczakow a podpowiedzi ze strony MOD-ow zeby cos zmienic,wyczyscic i wklejanie poradnikow sa zalosna odpowiedzia i ne bede pisal do PT szkoda mi klawiatury na te setki znakow>:(.

2. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

ukazało się przed chwilą oo że coś naprawiają związku z top 10 i targiem to może te błędy też naprawią

Alicjanastka lubi to.
  3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

A gdzie? Bo nie mogę poszukać.

Już znalazłam, dzięki :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zbyniek12370 dziękuję za pomoc.

.latka. problem ze szkołą farmerów również został zgłoszony i czekamy na naprawę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Alicjanastka wspomniane OO jest tutaj: >>klik<<.

Alicjanastka lubi to.
  5. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

U mnie ten sam problem , nie widzę uczniów ,problem z wysłaniem prezentów i od tygodnia nie dolicza mi punktów za skrzyneczki z punktami opieki wysłane przez ucznia , sprawdziłam to i jestem pewna ,że tak jest

6. SMOD_Atena

.stokrotka1951. tak jak napisałam problemy te są zgłoszone, a póki co to po wejściu do szkoły zostaw ją na 1-3 minuty otwartą i po powrocie powinnaś mieć możliwość wysłania prezentów. Wiem, że to nie jest rozwiązanie ale doraźnie pomaga, a na naprawę musimy niestety czekać.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

7. .latka.

.latka. Stały bywalec

Atena dziekuje za odpowiedz.:)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.