"kurczaki" - nowi gracze- nowe farmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ruletka123, 17 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ruletka123

ruletka123 Okazjonalny autor

Witam, mam jedno pytanie czy wątek "kurczaków" jest możliwy do kontroli?
    Czynię starania w kierunku zdobycia punktów doświadczenia jako mentor. Mam pecha trafiły mi się tylko 3 kurczaki z chęcią rozwoju, w tym jeden dający skrzyneczki z punktami. :(
    Reszta katastrofa.
    Jestem w stanie zrozumieć, że nie można przewidzieć jaki to będzie "narybek", jednak do szału doprowadza mnie fakt, że dodawany kurczak jest już na max czerwony (termometr) jaki to ma sens? W chwili obecnej nie mam żadnego kurczaka choć sumiennie spełniam swoje obowiązki jako mentor. Pomocy :)

Kurczaki przybywajcie!

Duże litery zmieniłam na małe, pisanie dużymi literami oznacza krzyk i jest zabronione na naszym forum.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 października 2017
    zoe1047 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Uczniowie przydzielani są przez system w momencie aktywności Gracza, niestety system nie ma wpływu na dalszą jego aktywność.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ruletka123

ruletka123 Okazjonalny autor

Nie dziękuję, proszę o kurczaki :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, aktywnych kurczaków życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.