kurczaki i mentorzy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krzysztof68, 14 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krzysztof68

krzysztof68 Młodszy ekspert

Pytanie brzmi- dlaczego po wyrzuceniu kurczaka ciagle powraca ten sam? Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje?

Ostatnie edytowanie: 14 września 2015
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Być może dzieje się tak dlatego, że wyrzucony wcześniej przez Ciebie kurczak nie został przydzielony innemu mentorowi, więc system automatycznie przydzielił go Tobie ponownie.

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Mam to samo :sleepy:
    MODzie to co ? trzeba głosić do PT czy sami zgłosicie do centrali ?
    Przecież to jest śmiech na sali

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

QQRYQ333, jak sobie życzysz to oczywiście że możesz napisać zgłoszenie do PT.

krzysztof68, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Jak sobie życzysz ? co to ma być ? - to jest odpowiedz Moderatora forum :mad:
    Nie chciało się odpowiadać to na siłę nikt nie zmuszał :mad:( a później bo troll i pod RF podciągnięty - to co udajesz że moderujesz czy moderujesz ?)
    Pytam jeszcze raz
    Wy jako ekipa to głosicie czy trzeba specjalnie pisać do PT abyście się zapoznali z problemem i wtedy dopiero głosicie do TL a TL do BP

6. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Mam to samo od dwóch dni...

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

QQRYQ333, nie tym tonem proszę. Kto jak kto, ale SMOD_Atena wiele czasu, energii, nerwów poświęca na moderowanie forum i zgłaszanie wszelkich błędów. Ja rozumiem, że Twoim zdaniem byłeś w tym lepszy, ale ktoś musiał Cię zastąpić. Jeśli nie zmienisz tonu swoich wypowiedzi przyznane zostaną Ci punkty karne.

Wracając do problemu. Wszelkie osoby, których dotknęła ta sytuacja bardzo proszę o zgłoszenie się do Pomocy technicznej. W pewnych przypadkach możemy sprawdzić coś sami, zgłosić i dostajemy odpowiedź, że więcej przypadków nie trzeba, czasem jednak nie jesteśmy w stanie samodzielnie zauważyć opisywanego błedu na swoich kontach lub potrzebne jest więcej przykładów, żeby można było sprawdzić na czym polega błąd.

aniusia64 i SMOD_Atena lubią to.
  8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jestem bardzo starym mentorem,nie koniecznie dobrym,ale nigdy nie zdarzyło się tak,że wyrzucony kurczak wrócił,fakt ostatnio nikogo nie usunęłam,mam 5 kurczaków i 5 poziom mentora,pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 14 września 2015
  9. krzysztof68

krzysztof68 Młodszy ekspert

kto nie może jeszcze zmienić kurczaków na inne? może jak będzie więcej przypadków to ktoś to zgłosi?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krzysztof68, zapraszam do Pomocy Technicznej : >>>klik<<< tak jak napisała BA_Czerwona :

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

11. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Nie tym tonem ? a co Wy jesteście nadludzie ?userów sobie lekceważycie i jeszcze później grozicie ( na tym nie polega moderowanie )
    Widocznie byłem bardzo słabym moderatorem ale jednego Mi BA _Czerwona nie zarzucisz -szacunek do userów miałem jednak większy
    PS> jeśli macie taką potrzebę śmiało nakładkę zrobić i już

Problem oczywiście zgłoszę do PT

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 oczywiście, zgłoś problem.
    Wiesz szkoda, że wraz z opuszczeniem ekipy porzuciłeś gdzieś szacunek dla innych.
    Miłego wieczoru wątek zamykam.

VELOCI_RAPTOR i BA_Czerwona lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.