Kurczaczki - brak aktywności

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika juliuszka, 6 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dobry wieczorek !

Kurczaczki mi chyba wyzdychały.
    Podkarmiane, podlewane i wspomagane dobrym słowem... nie wykazują żadnej aktywności. Czyżby nadmiar opiekuńczości ?
    Nadal mam ich (tych graczy) widocznych w gronie znajomych z alarmująco czerwonym "termometrem" i nie wiem, co dalej ? Nie reagują na żadne bodźce.

Kontaktu poza grą nie mam. Podpowiedzcie, co się z takimi robi (zasadniczo):
    - Po cichutku wyrzucić do śmieci ? ... Jakoś nie wypada...
    - Zamówić utylizację ? ... Nie wiem, jak i u kogo ?
    - Zamazać ikonkę gracza ? ... U mnie nie działa, bo nie lubię plam na ekranie.
    - Inne propozycje ? ? ?

I cała moja radość z bycia mentorem jakoś już nie cieszy.
    Poradźcie ! Proszę !

toDzasta lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam nocą.

Jak postępują Gracze z takimi nieaktywnymi Uczniami informują od czasu do czasu w tym wątku : >>>klik<<<.

Ja nie raz już dostałam kurczaczka z czerwonym termometrem, ale dawałam szansę i nie wyrzucałam od razu. Jeśli jednak szansy nie wykorzystał, poziom się nie zmieniał przez kilka dni to traciłam cierpliwość i żegnałam ze smutkiem. Niemniej jednak ostatnio jak pożegnałam kurczaka, to mam puste gniazdko od kilu dni, bo jak widać mało jest nowych Graczy, więc może lepiej nie wyrzucać i zbierać punkty przynajmniej za wysyłanie prezentów z puli. To też trochę bez sensu, bo jak kurczaczek nie gra to i prezenty mu nie potrzebne, ale jak komuś bardzo zależy na punktach to choć kilka w ten sposób można zdobyć.

A co Ty zrobisz to już Twoja decyzja.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

toDzasta lubi to.
  3. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dziękuję za podpowiedzi !
    Pytań nie mam.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

W takim razie temat zamykam. Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.