kupowanie wszystkiego za pomocą smsa

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika FarmaNirvany, 19 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Chodzi mi dokładnie o to, żeby koszyki eventowe, jak i każde konto premium można było kupić też za pomocą smsa.Bo niestety ja i niektórzy tylko smsem kupujemy fl.a konto premium już nie da rady, a bym chciała!

Loger i goslu lubią to.
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Chyba nie idzie tu dodać ankiety trzeba zrobić od nowa pomysł

4. goslu

goslu Forumowy żółtodziób

Pomysł doskonały ja też jestem za kupowaniem poprzez sms, pozdrawiam

5. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Jak jest np.item ten haloowenowy za 80fl, smsem kosztowałby 14.72 zł. itd.Muszę policzyć po ile było by np.konto premium i pakiety fl.

6. MOD_Dotti

MOD_Dotti Guest

Prosiłabym, aby wszelkie zmiany dotyczące niniejszego pomysłu wprowadzać w pierwszym poście poprzez opcję "Edytuj", dzięki temu Graczom będzie łatwiej zapoznać się z pomysłem. :) Dodatkowo przypominam o konieczności dodania do wątku ankiety (link do poradnika objaśniającego jak to zrobić znajduje się w poście SMOD_Chrisa).
    Czas na dopracowanie pomysłu wydłużam do jutra do godziny 15:10 :)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pomysł nie został dopracowany, pomimo czasu jaki został doliczony na jego dopracowanie, w związku z tym zamykam i archiwizuję. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.