Kupony na pomocników

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika romaskrys, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Na razie nie miałem potrzeby korzystać lecz kiedyś to nastąpi. Mam zgromadzonych co nieco kuponów różnych wartości. Niestety niektóre z nich są na "pomocników" zaś inne np. tylko na kombajn. Załóżmy że chciałbym na 12 h uaktywnić wszystkich pomocników. Wiem, że takie kupony mam np. 3. Wśród 12-godzinnych mam jednak jeszcze załóżmy 5 na kombajn.
    I tu powstaje pytanie: jak uruchomić ten właściwy kupon, skoro są one wymieszane w poszczególnych pakietach czasowych? Może ktoś już tak miał i jest na to sposób?

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A w ogóle istnieją "kupony na kombajn"...?
    Zużywam pomału posiadane kupony i nigdy nie trafił mi się kupon na jedną maszynę.
    Ale może to dawniej takie bywały...?

romaskrys lubi to.
  3. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

z tego co mi wiadomo kupony zawsze obejmowały wszystkich pomocników

romaskrys lubi to.
  4. anatol111

anatol111 Ambasador forum

nie było nigdy kuponów na pojedyńcząmaszynę

romaskrys lubi to.
  5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

W poradnikach czasem używana była nazwa kupon na pomocników, by zaznaczyć, że dotyczy wszystkich opcji. W grze jednak funkcjonuje nazwa kupon na kombajn i obejmuje zawsze cały pakiet pomocników.

romaskrys lubi to.
  6. romaskrys

romaskrys Moguł forum

I stąd właśnie moje wątpliwości. Rozumiem jednak, że bez względu na nazwę, wszystkie one obejmuję full opcję dla leniwego Farmera ;) Dzięki wszystkim za podpowiedź i chyba można zamykać xD

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Tak, pakiet jest all inclusive (wszystko wliczone) ;)
    A skoro rozwialiśmy wątpliwości to zamykam życząc udanego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.