kupony na kombajn

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by magola44, Feb 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magola44

magola44 Aktywny autor

odpaliłam kupon na kombajn na 3 godziny wchodzę po 2,30 minutach i mam już tylko siewnik a gdzie reszta się pytam kupon jest na wszystkich pomocników o ile się nie mylę w jednakowym czasie jak na 3 godziny to powinni być wszyscy a nie tylko siewnik

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

magola44, na początek bardzo Cię proszę zastosuj się do poradnika: Gdy gra nie działa, wyczyść zwłaszcza ciasteczka flashowe (jak to zrobić --> czyszczenie ciasteczek flashowych) :)
    Jeżeli czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej nie pomoże, pozostaje jedynie napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nic więcej zrobić nie mogę :)
    Czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania? :)

3. magola44

magola44 Aktywny autor

Żeby nie być niegrzeczną rady typu wyczyść ciasteczka możecie sobie darować jestem graczem farmeramy prawie od początku to że mało piszę na forum to nie znaczy że jestem laikiem w tej grze jak dziś już wcześniej pisałam co zostało zignorowane na prawie wszystkich grach BP są problemy ( dniu dzisiejszym ) a co za tym idzie na farmie też . Liczę że do jutra uda się coś z tym zrobić i mam nadzieję na rekompensatę bo nie po to uruchamiam kupon aby nie móc z niego skorzystać w całości.

Last edited: Feb 17, 2015
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

magola44, dziś pojawiło się OO: ..::klik::.., możliwe że już zgłoszone problemy są powodem Twoich problemów z pomocnikami. Niestety ja nie jestem w stanie tego stwierdzić, gdyż OO mówi o zawieszaniu się gry i jej spowolnieniu.
    Rozumiem że ciasteczka masz wyczyszczone i pomimo tego błąd nie zniknął. :)
    Z pozycji forum nic więcej zrobić nie mogę, poza podesłaniem poradników. Jeżeli problem będzie się u Ciebie powtarzał, proszę napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej. :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. magola44

magola44 Aktywny autor

OO czytam na bieżąco pytań już nie mam tylko myślę że oprócz problemów zgłoszonych o spowolnieniu gry zgłosicie resztę problemów jakie dziś nastąpiły .

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro więcej pytań nie ma, życzę spokojnej nocy i zamykam temat :)

Thread Status:
Not open for further replies.