kupon na ciasto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Quashquai9, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Z pól nie ma ma prawa nic wypadać,co jest podane w poradniku.A co piekarni,to sprawdź czy na pewno masz wystawiony odpowiedni item,ma dawać kupony a nie pd ( co można sprawdzić,najeżdżając na niego kursorem).

2. goskaskubi

goskaskubi Młodszy ekspert

Ale napisano,że drzewa ,zagrody ,warsztaty,u mnie od wczoraj-zero wypadajek :(

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

olgs3, post zawierający sam cytat usunęłam. Zgodnie z wypowiedzią foczuni, której dziękuję za pomoc, upewnij się, że wystawiony item jest właściwy.

goskaskubi, na forum nie mamy możliwości sprawdzenia tej sytuacji. Zgłoś się do pomocy technicznej. Pamiętaj jednak, że częstotliwość uzyskiwania kuponów jest bardzo niska.

goskaskubi lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

johanaa1988 Twój post usunęłam, do zamieszczenia opinii zapraszam do wątku dyskusyjnego: Wisienka na torcie.

Czy są jeszcze jakieś pytania odnośnie kuponów na ciasto?

5. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Powiem że wypadajki lecą ale z oazy :D To już drugi event na przełomie dwóch miesięcy gdzie wypadajki są ustawione na oazę.
    Trzeba się przyzwyczajać choć to i tak można liczyć jako dwa w jednym :) Event niedzwiedzi połączony przez oazę z wypadajkami z ciastkarni :))))

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z opiniami i komentarzami na temat eventu zapraszam do wyżej podanego wątku dyskusyjnego, ten dział do dyskusji nie służy. Pytań nie ma więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.