kupon na ciasto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorota1979-25, 22 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorota1979-25

dorota1979-25 Młodszy ekspert

Witam :)
    Miał wyskakiwac jako wypadajka zasiałam długo rosnaca rosline i zaden kupon mi nie wyleciał ?? Prosze o odp. Pozdrawiam :)

2. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

U mnie tez nie, a zasialam u mnie nejdluzej rosnaca dzika roze i nic. Piekarnia tez tylko jedna, to skad brac te kupony?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Kupony na ciasto nie wypadają z pól.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

4. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Dzieki za oswiecenie :)

5. mery-lu1

mery-lu1 Forumowy żółtodziób

Tak ja mam pytanie przez cały dzień z zagród i drzew wypadło mi zaledwie 7 wypadajek, czy to prawidłowa ilość? Bo coś mi się wydaje że strasznie mało?
    Dziękuje

6. SMOD_Atena

FarmaBeatki37 polecam się na przyszłość, warto również czytać poradniki :)

mery-lu1 tak, to mała ilość, u mnie było ok.30. Znaczenie tutaj ma podstawowy czas hodowli/wzrostu zagród/fabryk i drzew. Im dłuższy czas, tym większe szanse na "wypadajki". Częstotliwość wypadania jest w tym evencie niska bo też i kuponów na ciasto niewiele potrzeba, u mnie te 30 sztuk wystarczyło na wykonanie wszystkich zdań, a było też kilka błędów w wyborze ciasta. Zapraszam również do lektury tego poradnika:
    Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

7. dorota1979-25

dorota1979-25 Młodszy ekspert

Jejku nie zauważyłam to musze drzewa postawić :( Dziękuje za info :) Przegapilam ten malutki element ze z pól nie wyskakuje :( Pozdrawiam i zamykam :) :)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.