Kupno super paszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rumun846, 13 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rumun846

rumun846 Mieszkaniec forum

Witam mam pytanko chciałabym dowiedziec sie jakie sa metody płatnosci najwiekszego promocyjnego pakietu super paszy?jesli tak jak ostatnio było przy nocnej marze to leze:cry:gdzie ewentualnie mogłabym zasugerowac o dodanie płatnosci za floreny lub płatnosc z telefonu komórkowego?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Zawsze możesz kupić za pomocą paysafecard. Kupujesz w sklepie/kiosku jakby doładowanie i w zamian dostajesz kupon z nr kodu. Przy płatności w grze wybierasz wtedy opcję zapłać przez paysafecard. Wygodne, bo towar masz od razu i nie musisz nigdzie podawać żadnych danych. Punkty sprzedaży PSC znajdziesz w necie.

3. rumun846

Dzieki Yaris wiem o tej karcie tylko chodzi o to ze ja mieszkam na wsi i zeby ja kupic musze jechac specjalnie do miasta a nie zawsze to jest mozliwe:eek:kupuje rózne rzeczy w internecie ale płace przewaznie przez payu czy jakos tak nie znam sie dokladnie a orientujesz sie moze czy tutaj tez idzie tak zapłacic?

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

U mnie jest taka opcja w płatnościach, ale nie korzystałam, więc nie wiem jak to działa:)
    Sorki... u mnie jest opcja PayPal a nie PayU... ale też nie wiem jak działa, bo też nie korzystałam:)

5. rumun846

Dzieki zapoznałam sie i mam pytanko kupował ktos moze przez ten przelew24 z konta BZWBK?

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie z BZ WBK, ale kupowałam przez przelewy24 - jeśli WBK jest obsługiwany, to przelewy24 są skutecznym i bezpiecznym sposobem.

7. rumun846

Ok dzieki za odp mozna zamknac juz wszystko wiem;)pozdrawiam

8. Dziękuję więc i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.