kupno drzewek w pakietach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Kupiłam pakiecik na wyspę i sadzonek brak mimo, że pobrało floreny. czy coś wiadomo o błędach? Napisałam do PT ale otrzymałam odpowiedź, że jest dużo zgłoszeń i rozpatrzenie mojego zgłoszenia może potrwać kilka dni>:( chyba jajo zniosę-.-

I wszystko się wyjaśniło. Dlaczego nigdzie nie ma napisane, że teraz z wyspy można również kupić drzewka na farmę>:( do tej pory z wyspy kupowało się sadzonki tylko na wyspę, nie przyszło mi nawet do głowy, że coś się zmieniło i kliknęłam na pierwsze co zobaczyłam -.- i kupiłam sadzonki na farmę>:(>:(>:(

Ostatnie edytowanie: 20 lutego 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro napisałaś już w tej sprawie do PT ,to pozostaje czekać cierpliwie na opracowanie zgłoszenia.Ja z poziomu forum w niczym nie jestem w stanie Ci pomóc.Jedyne co mogę to zaproponować kilkukrotne wylogowanie i zalogowanie się do gry,wejście z innej przeglądarki i/lub zastosowanie się do poradnika,nie zapominając o ciasteczkach flashowych : >>>Gdy gra nie działa - poradnik

3. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Można zamknąć.

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Życzę miłego dnia, dużo nowości na Farmie i zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.