Opinie Kung-fu tygrysica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grania.

grania. Baron forum

Poranek niedzielny powitał mnie cudnie - pierwsze kręcenie i +200% do stodoły. Gierki poszły w niecała godzinę, dodałam różne ekstrasy z posiadanych w stodole i z jednego małego pola udało się wyciągnąć 24 roślinki. Więc wystarczył tylko obsiew po jednym polu każdej roślinki i event przeszedł do historii. Niestety piccolaki przyniosły mi dawno zapomnianego kumpla niedźwiedzia - od razu został wykopany do paska, chomicza i tańczący z liśćmi łaskawie zostały w ogrodzie.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Skończyłam.:)

Zabawa z tygrysicą przednia.:) Wszystko udało się zgodnie z planem.:)
    Moje pikolaki na razie dojrzewają w pasku.;)xD
    Jak widać trochę roślinek zostało, jeśli ktoś jest potrzebujący z targu 21 to zapraszam.:)

3. Armageddon64

Armageddon64 Aktywny autor

Dostałem to samo.:cry::cry:

4. abask

abask Fanatyk forum

Dwie skrzynki Piccolo i dostałam parasolkę w kropki i chomicza muchołapka. Co za jaja?

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Przyspieszające i plusowe na inne.
    Plażowy klub2
    Królowa karnawału VI
    Bawarskie 2018
    oraz Dzień w muzeum ;)

6. abask

abask Fanatyk forum

Nie wiem jak Wy to robicie. U mnie po lewej brakuje jeszcze 6 gier a po prawej mam dopiero 51 :( Z koła nic nie daje się wykręcić bo plusu do zbioru się nie pokazują :( Raz mi się udało... Zwierzaki +1 na 6ha wszystkie pola w roślinkach :(

7. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Lewa strona zrobiona. Prawa czeka na koniec :) Zostało 21 gier. Nasionka rosną. Poszło trochę zapasów... Koło zafundowało 2x (+1) /6h do stodoły. Pikolaki otworzę przed północą. Zobaczymy,może dzisiaj skonczę :)

8. panoramaogrodnicza

Itemy super, też tak bym chciała.:) Jak ich nie lubisz to ja chętnie się zaopiekuję.:p
    Kołem nie kręciłam. Trzy doby zbierałam wylotki, dzisiaj rozegrałam tak gry, żeby maksymalnie wykorzystać wszystkie plusowe bonusy z ewentu i jak widać ewent skończyłam niedawno i mam trochę roślinek na sprzedaż. Mogę Ci wystawić.:)

9. abask

abask Fanatyk forum

Ja bym wolała item z SP, SN lub florkami. PD mnie nie urządza bo na poziomach mi nie bardzo zależy. Wciąż brakuje mi wypadajek z Bahamy :(

10. panoramaogrodnicza

Z wysp faktycznie gorzej lecą, ja siałam warzywa z maską tiki i alchemikiem, ale w odwodzie jest oaza, a dzisiaj wesoły dzień obniżek, to warto wykorzystać.:)

11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Braknie mi trochę roślinek do ostatniego zadania. Ale może uzbieram:music:

12. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Ile sakiewek otrzymuje się po rozegraniu 60 gier ?
    nie mogę znaleźć takiej informacji

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Bo jej nie ma. Wszystko zależy od czasu, w jakim będziesz robił układanki. Im krótszy czas, tym więcej sakiewek.

Wczoraj skończyłam sianie i event.
    upload_2022-4-10_20-44-31.png

Teraz sobie gram i sieję dla zarobku ;)

14. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Ewent skonczony z pomoca oazy bahama przemeblowana.Walczacym zycze powodzenia

15. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

czyli jeśli poniżej 1 minuty to 5 szt
    liczyłem na jakiś bonus +10

16. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Mam Bawarskie i królową a dwóch pozostałych nie mam (mam dzień w muzeum mam II i plażowy klub ). Kurcze rzadko nie robię eventów ale widocznie coś przepuściłam.

17. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Plażowy klub II daje plus jeden na inne na bahamie,a Dzień w muzeum I przyspiesza inne na bahamie o 10 %

18. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Hurraaaa. Skończone. :D A teraz gumiaki i kufajka do składziku. Farmerka pod prysznic a potem.... zasłużony odpoczynek w bujanym fotelu przy kominku bo na hamaczek w ogrodzie za zimno. Wszystkim, którzy jeszcze hodują kwiatki - Powodzenia i szybkiego skończenia eventu ;):)

19. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

o Jeżuniu mam 2 itemy z plażowego klubu2 pewnie zapomniałam oddać resztę i skończyć:cry:

20. abask

abask Fanatyk forum

Jakie to jest wkurzające kiedy klikasz na targu na towar, na który tez ktoś kliknął i masz natychmiast kwiatka i nie możesz już na nic kliknąć.
    A w temacie. Udało mi się na targu kupić eventowych roslinek z jakieś 2,5 tys... Sporo jednak jeszcze mi brakuje a lewa strona skończona. Wysiane roślinki rosną ale kto wie, ile jeszcze zabraknie do końca prawej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.