Opinie Kung-fu tygrysica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Jak wy to robicie że już event skończony ? Ja się męczę strasznie :eek:

2. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

do pnącza jeszcze 2 gry :D człapię dalej :)

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Mi jeszcze 9 wejściówek zostało do ukręcenia (mam 51) i jutro rano ruszam do boju:) Bonusów do zbiorów (tych w nagrodach po lewej stronie) nie wystarczy do zgromadzenia roślinek potrzebnych do zadań po prawej, ale coś pokombinuję... Może koło, może dyniowy prezent, może jakiś bonus z inwentarza... Zobaczę:)

4. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

wypadajki zatrzymały mnie na zadaniu nr 53, ale to już z górki :)
    z drugiej strony stanęłam na zadaniu nr 51 , bo brakło kolczastego grzyba, no ale rośnie już na polu więc dzisiaj jeszcze trochę zadań zrobię ;)

z dwóch piccolo póki co : wieczne poszukiwanie skarbów i kwieciste melodie

5. kobuma

kobuma Stały bywalec

sorry ale muszę.... zazwyczaj się nie przechwalam, ale po prawie dwunastu latach gry.... z piccolo w tym evencie wypadło mi ufff drzewo florenowe

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Gratulacje :) i oby było więcej takich zacnych Piccolaków :)

7. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Wypadajki z normalnej farmy mam w nadmiarze, ale z Wyspy - prawie nie lecą... po nocy miałam aż 40 szt. (kolczoch i ważki, pandy, delfiny, trochę drzewek). zdjęłam większość zagród, ale nie wiem jak będzie, skoro pole kolczocha dało 20 szt. (sprawdziłam). kombinuję z innymi roślinami, ale jest prawie 17 - sobota, a ja mam rozegranych 19 i materiał na 6 biletów (dzięki wspaniałej wypadalności na wyspie... szkoda, że nie można wymienić wypadajek z farmy na wyspowe). Zostaje niedziela, w tygodniu nie ma szans na sianie czegokolwiek częściej niż 2x dziennie, ze względu na dojazd do pracy (no a w pracy farmy nie mogę obrabiać) - ponad 12 godzin poza domem. Zawsze główne siły kierowałam na weekendy - ale tutaj skutecznie zatrzymały mnie wypadajki.
    Proszę o radę: co się u Was sprawdza na wyspie? Może u mnie też się uda...

Kobuma, gratuluję :)

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Drzewa i zagrody nie sprawdzają się.

Używać Maski Tiki, rzemiosła (Maść lecznicza, Esencja wiedzy) i siać warzywa np. Kolczoch, Habanero w dzień, a na noc Wspięga pospolita.

A u mnie już komplet wejściówek.

Jutro zabiorę się za układanie i sianie.
    Może rano wykręcę jakiś bonus do stodoły z upraw.

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2022
  9. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Dzięki. Używam Maski Tiki - inaczej nie wiem, co by było. U mnie kolczoch, tak jak pisałam, nie bardzo się sprawdził. Spróbuję z tą wspięgą....
    Jeszcze raz dzięki :)

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

event skończony ,rosliny starczyło,jest odrobine nadmiaru ;) ale poszły bonusy z paska + dyniowy

11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

sąsiadko Gratuluję :D ja podstawę też właśnie zrobiłam pnącze zdobyte :D

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jak masz Jaśki to przestawiaj je z łąki na łąkę. U mnie z karnegii i użyciu Jaśków z łąki było 100 % wypadajek.

13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Z oazy powinny lecieć wypadajki, niestety u mnie z 1/3 hodowli nic nie wypada -.- Dlaczego ???
    W poradniku pisze tak...
    • przedmioty eventowe
    Każda hodowla w Oazie da jeden z tych przedmiotów.

14. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ale napisano jednocześnie, że jest ŚREDNIA SZANSA na uzyskanie 1 szt. z hodowli. I właśnie to oznacza, że nie z każdej hodowli wypada 1 szt. wypadajki.

15. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Z oazy fajnie wypadały bo nawet dwie z jednej hodowli. Jutro po 1 super paszy od 10 do 18 godziny.

16. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Jutro będę miała do rozegrania komplet (60 gier) i myślałam, żeby to rozegrać tak:
    posiać te rośliny, które zdobyłam w pierwszych 9 grach i poczekać aż będą gotowe do zbioru (ale ich nie zbierać) i w tedy rozegrać pozostałe 51 gier, po rozegraniu zebrać rośliny (ze wszystkimi "+" które doszły z gier) i posiać nowe rośliny... czy to dobre rozwiązanie czy nie i za bardzo kombinuje?

17. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dziwne, bo u mnie z niektórych hodowli nic nie wypada-.-
    Zgadza się, ale pod tabelką napisano Każda hodowla w Oazie da jeden z tych przedmiotów.

To jak to jest ? W tabelce pisze średnia szansa wypadania, a pod tabelką - każda hodowla da jeden itd.

18. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Robiłam dwa pełne wsady i potwierdzam, że u mnie również kilkanaście hodowli było bez przedmiotów.... Więc nie wiem jak to jest

19. grania.

grania. Baron forum

Super, dzięki, w takim razie będzie łatwiej, bo dwa dyniowe tkwią u mnie w ozdobnym czekając na podbramkowe sytuacje:).

A wypadajki faktycznie na Bahamie lecą gorzej niż na farmie, ale z każdego zbioru wspięgi mam na 8/9 gierek, z maską i alchemikiem rośnie 9:30 coś tam, więc jutro rano ostatni zbiór i zabieram się za układanki

20. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

"Z każdej hodowli" w znaczeniu - że każda kategoria zwierząt, daje szanse na wypadajkę.
    Nie ma wymogu, co musisz umieścić w oazie, by z pojedynczej hodowli (mieć możliwość) otrzymania - talizmanu, zwoju lub obu tych przedmiotów jednocześnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.