Opinie Kung-fu tygrysica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry :)

Tym razem event dostarczył naprawdę dobrej zabawy, nagrody spełniły oczekiwania i nawet skrzyneczki Piccolo dały Tańczącego z liśćmi, Parasolkę w kropki i Wieczne poszukiwanie skarbów, dlatego zwyczajowe marudzenie, tym razem byłoby niestosowne.
    Oby więcej tego typu zadań.
    Powodzenia wszystkim :)

2. sonfi

sonfi Aktywny autor

jak wychodzi korzystniej: sadzić te rośliny na małym, czy dużym polu?

Marzenakruczek i Aisha1969 lubią to.
  3. dorota444

dorota444 Moguł forum

Moim zdaniem na małych z dopalaczami, np z Zosią i dodatkami z lewej strony czyli +1, +3 itp, a jak jeszcze koło sprzyja to tym bardziej, chyba, że msz małą ilość nasion to na dużych polach

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2022
  4. sonfi

sonfi Aktywny autor

chyba jednak na dużych

5. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Sadzić na dużym polu dodać super nawóz Zośki i czutnej wystarczy. To nie wyścigi konne żeby gonić do mety. Spokojnie się to wszystko zrobi. Do końca jeszcze sporo czasu. To ma być zabawa, a nie gonitwa.

6. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Za mną 18 gier. Przyznam,że w mini grach klawisz F5 działa jak złoto ;) Gdyby nie rozrywkowy weekend i moja ambicja zdobycia nagród po prawej stronie , pewnie w weekend bym skończyła :) Ale co się odwlecze to nie uciecze ;) Zapytam tylko co oprócz hortensji nieźle sypie wypadajkami na farmie? A co sadzicie na baha?

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Iksorę lub wspięgę pospolitą :)

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dla Ciebie zabawą jest spokojna, systematyczna praca z eventem zgodnie z czasem, który na jego wykonanie wyznaczono ... a dla innego gracza, każdy dzień prowadzenia eventu na farmie, to miliardy straconych PD, niezbędnych do postępu w grze. To co dla Ciebie jest kompletnie nieistotne i mało ważne, dla innego gracza może być priorytetem i rzeczą nadrzędną. Fajnie jest, kiedy ze zrozumieniem podchodzimy do działania innych graczy, zamiast preferowaną przez siebie formę zabawy, traktować jako jedynie słuszną.
    Posłużę się cytatem Friedricha Nietzsche, który doskonale oddaje tę problematykę ...

"... a ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szaleńców przez tych ... którzy nie słyszeli muzyki."

Dlatego w kontrze do Twoich sugestii, zaproponuję swoją - tańczcie tak, jak gra Wam muzyka :)

9. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Fajnie jest również, jak się nie bierze na siłę wszystkiego do siebie, i da się innym wypowiedzieć własne zdanie (i dawać w swoim mniemaniu dobre rady).
    Dodałabym tu jakiś mądry cytat, ale nie chce mi się szukać w google :p
    Event skończyłam. Nie siałam, nie rozgrywałam mini gierek. Zabawa była przednia:)

10. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Nuka, ja Ciebie również serdecznie pozdrawiam i również życzę miłego dnia :)
    Oczywiście gratuluję ukończenia eventu :)

11. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Koniec gonitwy :p

Z Piccolo : opryskiwacz :inlove: 5 jakby ktoś się pytał xD, wieczny poszukiwacz skarbów i tańczący z liśćmi :)

Event z serii miłych i przyjemnych :)
    Powodzenia wszystkim życzę :)

12. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

Wow super! Napiszesz jak to zrobiłaś? :)

13. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Ale ja ciebie nie pozdrawiałamo_O
    No teraz to chyba muszę.:p Miłego dnia.
    Składać życzeń świątecznych nie będę- wybacz, to byłoby już dziwne.
    Dziękuję, urobiłam się jak głupia to gratulacje mi się należą- wzajemnie gratuluję:)

14. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ja w niedzielę wezmę się za intensywne eventowanie (będzie więcej czasu i spokoju). Póki co zbieram wypadajki na minigierki i już minęłam półmetek. Jest dobrze:)

15. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Przecież to jest proste :)
    Na wyspie siałam z super nawozem karnegię dla wypadajek oczywiście z armią Jaśków, na farmie jednosekundowy krokus również dla wypadajek. Po zebraniu odpowiedniej liczby ukręciłam wejściówki do gry i hurtem, żeby nie stracić bonusów wysiałam nasiona z sakiewek. Koło pomogło bo dało +, bonus z sezonu, super nawóz i Zośka są bardzo pomocne. Cała tajemnica :)
    Zaznaczę, że mam wielkich drzew na 3 łąki i nie żałuję sobie super nawozu i Zośki :)

16. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Z wyspy leci jak z "nosa" i co zrobić?

Aisha1969 i 6elka4 lubią to.
  17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Używać Maski Tiki, rzemiosła (Maść lecznicza, Esencja wiedzy) i siać warzywa np. Kolczoch, Habanero w dzień, a na noc Wspięga pospolita.

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dołączyłam do zacnego grona ,znaczy event ukończyłam. Ponieważ sporo bonusów mi jeszcze działa to posieję dla zysku:p

19. dotas

dotas Stały bywalec

U mnie też wyspa słabo. Ale jeszcze jest sporo czasu.
    Na razie zbieram wypadajki i kręcę na gierki (mam całe 20 układanek). Z siewem czekam do niedzieli aby bonusy dobrze wykorzystać. Co braknie to mam nadzieję dokupić na targu.

Gratulacje wszystkim co ukończyli i powodzenia dalej grającym.

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

pnącze już jest,lewa strona na 42 zadaniu a prawa 61,echhh,szkoda bonusów,koło dało plame,nie chce współpracować :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.