Opinie Kung-fu tygrysica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

9 Jaśków, na farmie szarłat, a na bahamie iksora :), dzisiaj jeszcze na Bahamie będzie zbiór wspięgi.

2. Kafelowy

Kafelowy Mieszkaniec forum

Wypadajki to jakaś porażka. Z szarłatu ,(1 jasiek na drzewie i 3 z pnacza na wypadajki), wypadło 188 i 196 talizmanów. Żeby najdłuższa roślina nie dała 100% wylotek i to z czterema wspomagaczami??? Nie napawa to optymizmem.

3. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

zwoje nie dopisały ale koło po paru tygodniach się obudziło :D teraz to mogę siać i zbierać :)

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

9 gier za mną. Na razie sieje tylko na wypadajki. Może na wieczór posieję już eventówkę.

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

9 gier zrobionych,teraz trzeba zebrać na 31 gier i ruszać z kopyta,sakiewek nie otworzyłam...czekam 8)

6. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

A ja nie kumam o co chodzi .... jedna gra rozegrana - mam sakiewki ... a skąd nasiona ... serio trzy razy już czytałam poradnik i nie rozumiem ...

7. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

otwórz sakiewki będą nasiona :)

8. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Witam a gdzie szukać sakiewek u mnie nie ma

9. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

sakiewki otrzymujesz z układanek :)

incasent, 6elka4 oraz Marzenakruczek lubią to.
  10. dorota444

dorota444 Moguł forum

Na planszy eventowej, jest napis - otwórz - poniżej napisu - odwiedź targ

11. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

No i, nie poczytałem porad, o jakiś 9 grach itd.. :p:D a tam zrobie go na swój sposób, zobaczymy. Jak się w ogóle skupić jak g&t jest, idę zobaczyć co tam słychać ;) powodzenia wszystkim :)

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Na razie zbieram talizmany i starożytne zwoje.:) Ukręciłam na 20 gier.
    Jak uzbieram ma 60, to pomyślę o rozgrywaniu. :) Chciałabym takie 2 w 1 - i bonusy i + wykorzystać.:p

13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

pierwszy pikolak dał parasolkę :D 15prawa 37 lewa strona :) pomalutku i do przodu :)

14. PiraniaSW

PiraniaSW Młodszy ekspert

Odpuszczam. Użyłam tylko jednej darmowej wejściówki i nie udało mi się ułożyć xD Nie mam weny póki co. Powodzenia.

15. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dobry wieczór :)
    Pnącze wisi, pierwsza skrzynka dała 600.000 TPD ... i niech jej będzie tym razem ;)
    Nie jest lekko, robota na 5 polach, różne czasy wyrastania, układanki na tempa, bo przecież zielsko trzeba posiać z bonusami i do tego balon jakoś ogarnąć ... jakby na to nie patrzyć, dzieje się ... to lubię:)

16. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

kurcze ... te nasiona i sakiewki
    oddałam kubeczki, dostałam sakiewki, otworzyłam je (upi!!!) wysiałam kwiatki ... kwiatki wyrosły ale nie ma na dalsze wysiewy
    Czy to znaczy, że nasiona z sakiewek są "jednorazowe" a rośliny bezpłodne jakby ?
    żeby mieć nowe nasiona wysiew roślin to mogę jest tylko z sakiewek zdobyć (no bo o kupnie roślin na targu chyba mogę zapomnieć)
    tak?
    to takie nasiona są jakby te monsanto diabelskie? raz do siania i koniec - trzeba kupować nowe?

EDIT: a może chodzi o to żeby bonusów używać na maxa? czy da się zrobić event bez zośki i bonusów? tylko z sakiewek ... do diaska ... a nie użyłam chutneya, albo tylko super pola?

17. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Sakiewki z gier - nasiona z sakiewek - rośliny z nasion ...

Oddzieliłam cytat i odpowiedź,
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 kwietnia 2022
    GreenHills, 6elka4 oraz Aisha1969 lubią to.
  18. szary_ludzik

szary_ludzik Hrabia forum

A ja nadal na poradniku jestem...
    Patrzę, myślę i liczę...
    I czytam i wychodzi mi, że aby zdobyć pnącze i itemy na pnącze to trzeba zrobić tylko/aż lewą stronę i to nie całą - ot do 40 poziomu.
    A może źle czytam?
    Jak na moje - roślin wcale nie trzeba sadzić, aby zdobyć pnącze.
    Muszę poczytać dalej - jakie nagrody są po prawej stronie, bo dla mnie samo pnącze i szansą na pikolaka raz na miesiąc to i tak jest bardzo zacna nagroda.
    Chyba, że się mylę...
    Coraz bardziej jest to magiczne, jutro zobaczę co się z tego po-"układa..."

19. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Nie, nie trzeba wysiewać. Też nie zamierzam. A skoro nie zamierzam wysiewać, to i na mini gierki szkoda czasu- losowo wrzucam "klocek" na planszę i klikam wyjście - "wyślij". Cały event. :)

6elka4 lubi to.
  20. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witaj Zuziu. Wystarczy siać rośliny i zbierać wypadajki. Następnie marsz do młyna w celu produkcji układanki, następnie do mini gier, zdobywasz nasiona, siejesz, zbierasz i tak w kółko. A jak masz dużo kasy to poczekaj na koniec eventu i na targu kupisz wszystkie roślinki. Pozdrawiam.

6elka4 i zuzia-zuzia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.