Opinie Kung-fu tygrysica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie można. Można tylko wysłać w prezencie jak ktoś ma

2. puniak3

puniak3 Moguł forum

a co daje f5?

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Odświeża stronę i gra powinna się załadować ponownie w czasie gry ,ale czy będzie tym razem nie wiadomo. Maska poleciała.

4. gretag

gretag Chodząca legenda forum

5. 6elka4

6elka4 Baron forum

Tomek nie zachowuj się jak nowicjusz na farmie. 8)Ja wiem że lubisz sobie pomarudzić ale i w tym trzeba mieć umiar:cry:.;):sleepy: Zioła faraona ten event już był parę razy więc jak możesz nie wiedzieć skąd brać nasiona.
    Idź poczytaj poradnik i ogarnij się bo to wstyd żeby gracz z takim stażem pisał takie bzdury.;)xD Co mają w takim bądź razie napisać gracze którzy zaczynają swoją przygodę na farmie.
    W temacie robię bo lubię ten event pomimo tego że jest bardzo wymagający.
    Pozdrawiam.

6. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Witajcie! Kochani wytłumaczcie mi do czego potrzebna jest Maska Tiki podczas eventu Kung - fu tygrysica? Czy coś mi umknęło? Z góry dziękuję za wyjaśnienie :)

Marzenakruczek, 6elka4 oraz gretag lubią to.
  7. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Wypadajki mają być z wszystkiego, jednak najlepiej jest posiać warzywa skracane alchemikiem i maską tiki.

8. borys23

borys23 Czeladnik forum

Pobawię się,:pale raczej do pnącza nie zdołam dotrzeć:cry:

9. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Serdeczne dzięki :)

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Moja farma przygotowana na spotkanie z tygrysicą Kung-fu, na głównej i dzikiej szarłat, wyspy całe w karnegii, ale zostawiłam ogrody i menażerie, ostatecznie to zwiększenie liczby pól. Ciekawe jak się to towarzystwo spisze.;)xD

11. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Za dużo czasu nie mam na ewent, bo od niedzieli zaczynam zmianę, ale spróbuję. Jednak wątpię, żebym osiągnęła pnącze :cry:

12. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Czyli ... jesli brac pod uwagę te testy ... ze 100 skrzyń mamy SZNASĘ na 3 pikolaki? Dobre i to.
    Teraz sie zastanawiam czy demolować te dwie łąki... czy na luzie obsadzac tylko to co mam. I wychodzi mi jednak demolka. Bo weekend mi się zapowiada nieco goscinny i na bank nie będe miaa czasu dogladać tych zbiorow. Ale jest we mnie ochota robienia eventu a to juz cos po ostatnim lenistwie ;)

13. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

jak się ma refleks jak błyskawica:p robię:inlove:

14. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

są pikolaki więc robię no i lubię te układanki :) zwłaszcza że posiałam szarłat :D

15. kizi_mizi

kizi_mizi Zaawansowany

Event robię, chociaż szansa na piccolo marniutka:cry:. Ale powalczyć trzeba :p o pnącze, tylko z maskami tiki krucho, więc trzeba liczyć że ktoś się zlituje i podeśle. Szarłat zaraz posieję i czekam co z tego będzie.

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Napisz, podaruję

17. szanika-sz

szanika-sz Okazjonalny autor

czy dobrze kojarzę, żeby wysiewać w tym evencie na super polach?

Aisha1969 i Marzenakruczek lubią to.
  18. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

To jest maksimum, czyli wszystkie 60 gier z lewej strony, na minimum, czyli 40 rozegranych gier (a właściwie 39, bo 1 dostajemy wraz ze startem) do uzyskania Rzędu chmur potrzeba:
    663 szt. talizmanu i 936 szt. starożytnego zwoju.

Marzenakruczek, izabell2468 oraz 6elka4 lubią to.
  19. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Czy itemki Mistrz Hodowli i Czempion Żniw wpływają na wypadanie wypadajek podczas eventu ?

Aisha1969, Marzenakruczek oraz 6elka4 lubią to.
  20. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

Generalnie koncepcja z warzywami na wyspie jest mi znana. Alchemik + tiki (której nie mam -.- ). Pytanie tylko które warzywa najlepiej siać? Zwykłą paprykę?

Aisha1969 i 6elka4 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.