Opinie Kung-fu tygrysica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie na targu nic nie ma oprócz szarości już parę godzin dzisiaj próbowałam jestem na 70 niby tylko 5 gier do końca ale wątpię że dam radę do ostatniego pikolaka dojść :(

AngelGina lubi to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie pisz proszę na forum dużymi literami (Caps Lock), ponieważ w Internecie oznacza to krzyk.
    Jeżeli chcesz podkreślić ważną część swojego wpisu możesz użyć w tym celu innych sposobów - pogrubienie, kursywa, podkreślenie.

Powoli po kilka sztuk wystawiam. Jak mi się znudzi zabawa, to poleci wszystko hurtem na targ.
    Chyba nie wszyscy ;)
    U mnie muchołapka, genialny wielozadaniowiec i cylinder iluzjonisty. Zadowolona jestem i to bardzo, chociaż wolałabym kwieciste. :p

3. #borsuk

#borsuk Czeladnik forum

Co już sprzedałeś na targu z ewentowych i za ile? Opłaciło się?
    "Takie myślenie"... Dwa razy rzucałem potrzebującym i już nie mam ochoty.

BO TO MA BYĆ KRZYK!
    Ile razy można pytać/dyskutować/rozmawiać o IDIOTYCZNYM algorytmie regulującym ceny?

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 kwietnia 2022
  4. abask

abask Fanatyk forum

No coś Ty. ja mam braki. Kupuję jak coś jest a Ty nie krzycz na mnie. Skoro nie chcesz nie wystawiaj ale nie musisz tego ogłaszać wszem i wobec. Po co?

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Krzyk na forum jest niemile widziany i za wiele nim nie osiągniesz - Regulamin:
    Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

Nie zależy to od ekipy forum, a od twórców gry.
    Najlepiej może jednak dać też możliwość wypowiedzieć się innym na ten temat i zgłosić pomysł na zmianę w odpowiednim dzale, czyli tutaj: Zbiór aktualizacji i pomysłów.

olgs3, Aisha1969 oraz gosiunia007 lubią to.
  6. #borsuk

#borsuk Czeladnik forum

Po to. żeby inni gracze wiedzieli, że tym razem nie będę miły i nie sprzedam nadmiaru za grosze ponieważ kretyński algorytm ogranicza wolny rynek na targu, a większość graczy ma to w dużym palcu u stopy i nie walczy z tym idiotycznym pomysłem.
    Za to w razie czego można ponarzekać tak jak Ty - "a u mnie na targu nic nie ma".
    Teraz wymyśl dlaczego nic nie ma, Szerloku...

Post edytowałam i usunęłam zbędne kropki, żeby niedomówień nie było.
    MOD_Zła

7. hana82

hana82 Hrabia forum

2 skrzyneczki zdobyte pnącze też . Reszta roślinek na handelek zapewne pójdzie. Nie dam rady 3 picollo zdobyć
    Z 1 picolaka kumpel niedżwiedz z 2 kwieciste melodie juuupppiii

AngelGina i abask lubią to.
  8. abask

abask Fanatyk forum

Uważaj bo iskrzy!
    Na targu będzie, jak zawsze. 5 minut przed 12
    Ja sprzedaję róże bo mam ich w nadmiarze. Mam w nosie czy tanio czy drogo. Może ktoś, dzięki temu zrobi jakieś zadania.
    Staram się złapać to, czego mi brakuje i mam nadzieję, że też złapię w miarę tanio. Nie narzekałam nigdzie, że nie ma nic na targu tylko, że targ mi się wiesza.
    Polecam meliskę i wybudowanie kompostownika. Będziesz miał czym ponawozić roślinki w polu.

Post edytowałam i poprawiłam cytat jak w oryginale.
    MOD_Zła

9. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Udało mi się skończyć. Na targu było trochę klikania ale się opłacało. Nadmiar od razu sprzedałam bo ktoś inny czeka tak jak ja czekałam. Pozdrawiam walczących. Jutro też jest dzień i będzie można coś zdobyć i sprzedać.

10. abask

abask Fanatyk forum

Brakuje mi jeszcze 140 grzyba :)
    Nałapałam na targu blisko 1,5 tys roślinek ale róży sprzedałam blisko 1 tys :)

Aisha1969, olgs3 oraz AngelGina lubią to.
  11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Masz jakiś dobry targ :)
    U mnie szarości.

Aisha1969 i -Gargamel- lubią to.
  12. abask

abask Fanatyk forum

Zostało do złapania 54 sztuki grzyba :) Ale boli mnie już ręka hahahah

Aisha1969 i -rybka24- lubią to.
  13. dotas

dotas Stały bywalec

Stoję na 63 kroku. Blokuje mnie grzyb. Róży też brakuje aby zrobić całość. Jedynie czapetki dopisały.

Chociaż coś wczoraj musiałam sknocić. Bo za dużo brakuje. Ale nie poddaję się. Dalej gram. Trochę jeszcze rośnie na polu (z dzisiejszych gier).

Targ też sprawdzam, ale na razie bieda. Może jutro ktoś coś wystawi.

Aisha1969, AngelGina oraz abask lubią to.
  14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mogę wystawić, ale nie wiem czy dasz radę złapać.:)

15. abask

abask Fanatyk forum

Bardzo dziękuję właśnie w tej chwili....

No, nałapałam i skończyłam :)
    Nadmiar puszczam na targ :)

16. panoramaogrodnicza

No to cieszę się.:) W takim razie idę spokojnie podbijać cenę.:pxD

Aisha1969, olgs3 oraz abask lubią to.
  17. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Mała podpowiedź: musisz wejść na konkretną roślinę i klikaj na te malutkie trójkąciki (tam gdzie jest "cena łączna" czy "wygasa") . Ja zawsze tak robię i jak tylko pojawi się jakaś oferta to klik i jest moja.:D

Aisha1969 i AngelGina lubią to.
  18. abask

abask Fanatyk forum

Tak się zastanawiam... Skąd wiesz, że mamy ten sam targ? :)

Ja idę obejrzeć resztkę filmu :)
    Wystawiłam piccolo i mam nadzieję, że rano zobaczę 8 drzewek florenowych haha :)

Aisha1969, AngelGina oraz -Gargamel- lubią to.
  19. panoramaogrodnicza

Może zamiast się wściekać warto popracować nad wzrostem ceny.:pxD
    Czasem widziałam wystawione przez Ciebie towary.:)

Aisha1969, olgs3 oraz abask lubią to.
  20. klonek68

klonek68 Generał forum

Na moim targu jeszcze nie spotkałem żadnej oferty sprzedaży 8)

Aisha1969 i GreenHills lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.