Opinie Kung-fu tygrysica

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziś dorobiłam kolejne wejściówki na 10 gier. Dostałam 50 nasion. Sieję na dużych i powinno dać radę. będę siać do końca o ile real pozwoli mi grać w tą mini gierkę. Jak będzie nadmiar dam na targ

2. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

do końca ewentu brakuje mi róży 610,grzyba 1000,czapetki 695 ,jak na razie na targu nr 15 nie widziałam nic do kupienia a koniec co raz bliżej :(

3. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

targ ruszy lepiej dzis wieczorem... ja dopiero zrobiłam lewą stronę i jestem w połowie prawej... mam targ 16 i nadwyzke będę mogła zacząc sprzedawac dopiero wieczorem

4. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Mam pnącze i 47 rozegranych gier... brak zwojów i nie ma co mielić w młynie.
    Z wspięgi i drzew wyleciało na 3 układanki :cry:

Aisha1969 i AngelGina lubią to.
  5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Skończyłam wreszcie:music: Pozostałe roślinki na targ, ale nie mam wiele:music:

Aisha1969 i AngelGina lubią to.
  6. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

U mnie tez prawa strona kuleje. No ale zobaczymy, do konca eventu jeszcze troche czasu jest. Targ u mnie pusty,więc musze liczyć na siebie.

7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Skończyłam dziś rano. Brakowało mi czapetki ale powymieniałam nasiona i efekt końcowy poniżej. Prawie na stykxD
    Zrzut ekranu 2022-04-11 130532.png
    Wypadajki wciąż się zbierają, więc jeszcze trochę gierek (a tym samym roślin) będzie. Jutro wrzucę je na targ:)

8. abask

abask Fanatyk forum

Po prawej mam 68 ukończone. Róży troszkę w nadmiarze ale grzyba i czapetki brakuje a na Bahama wylotki nie cchą wylatywać :(

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wczoraj skończyłam całość.
    Z 2 Piccolo Parasolka i Cylinder iluzjonisty.
    Trzecie dojrzewa.

10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Odkrywam moje Piccolo...
    pierwsze - kumpel niedźwiedź - wrrr, do paska,
    drugie - tańczący z liśćmi - może być,
    trzecie - drzewo florenów - toż to szok o_O:eek:xD:cry:xD
    Miła niespodzianka, zaskoczyły mnie Piccolo kompletnie:)

11. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Ja z picolakow mam kwieciste dyniowy i florenowca normalnie jestem w szoku jeszcze nie mogę w to uwierzyć chociaż rano odkryłam moje niespodzianki

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2022
  12. AngelGina

AngelGina Generał forum

Gratuluję drzewek :)
    Chciałabym być w "takim szoku" ;), niestety mnie florenowiec omija szerokim łukiem :cry:

Aisha1969 i .dorotka01. lubią to.
  13. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

A u mnie ze skrzynek 2x kijek pogo i cylinder :D
    W przeciwieństwie do niektórych graczy, ja jestem bardzo zadowolona bo to 240 farmarek (wybieg do odkrycia) i 160 florenów :D

14. abask

abask Fanatyk forum

Modzi to zawsze mają farta :)

Aisha1969 lubi to.
  15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Dziękuję bardzo wszystkim graczom życzę takich niespodzianek

AngelGina, Aisha1969 oraz gosiunia007 lubią to.
  16. #borsuk

#borsuk Czeladnik forum

Event skończony. Zostało mi ponad 1200 sztuk każdej rośliny. Ale tym razem zgniją sobie planowo...
    Dwa razy już sprzedawałem nadmiar za grosze, żeby pomóc innym, ale już wystarczy.
    Mam wystawić kolczastego grzyba za 189SG?! Toż to kpina!
    Jeśli komuś zbraknie roślin, niech ma pretensje do twórcy debilnego algorytmu pilnującemu cen na targu.
    DWA LATA WALCZĘ Z TYM IDIOTYZMEM!!!
    CENY NA TARGU POWINNY ZOSTAĆ UWOLNIONE!!!

A teraz tradycyjnie możecie mnie zbanować...

~czarodziejka, Aisha1969 oraz marysiad8 lubią to.
  17. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Hej, czy jest tu ktoś z targu nr 30? Potrzebuję 90 sztuk kolczastego grzyba do ukończenia eventu. Może w ostatniej skrzynce czeka upragnione drzewko florenowe 8)

AngelGina i Aisha1969 lubią to.
  18. abask

abask Fanatyk forum

No takie myślenie... Sam nie zużyję i nikomu nie sprzedam. Zatrzymaj. Może ci się rozmnoży do następnego eventu.

No z tymi kwiatkami na targu to ja oszaleję chyba. Przez to nic nie idzie kupić :(

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2022
  19. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

U mnie nic nie ma. Nawet kwiatków. Wszędzie szarość.-.-

AngelGina, Aisha1969 oraz abask lubią to.
  20. abask

abask Fanatyk forum

U mnie pokazują się oferty i tak np wskakuje 10 klikasz na jedną z nich ale też ktoś kliknął i zaraz kręci się kwiatek. Musisz wyjść z targu i wrócić i ofert już nie ma. To nie robota. Błąd okropny i to od dawna i nikt z tym nic nie robi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.