Opinie Kung fu tygrysica ll

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Apr 11, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Bonusy ilościowe jak np +1/8h odpala się przed samym zbiorem.
    Tym sposobem masz pierwszy zbiór "za darmo" i potem 8h do dyspozycji.
    Na jakich polach?
    To zależy od zasobów, ale w tym ewencie ja siałbym raczej na dużych polach.

2. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Miło,że słońce swieci ... ale nie bardzo wiem o co chodzi... o_O
    Z pikolaków wypadł kumpel niedzwiedz,inwazja robali i 2x nieumarły skarb. A ja dalej kręcę wejściówki 8):p

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

.elom. - Twoje posty z samymi cytatami usunęłam. Żeby posty mogły zostać, to zanim klikniesz "dodaj odpowiedź" dopisz coś od siebie w temacie wątku.

Aisha1969 and GreenHills like this.
  4. .elom.

.elom. Moguł forum

Witam po raz pierwszy tego dnia miłą osobę-podpowiem wszystkim grającym tak- kto się straty boi ten zysku nie ogląda.

Aisha1969 likes this.
  5. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Jakoś źle dzisiaj wszystko rozplanowałam i dopiero 17 z lewej i 15 z prawej mam zrobione zadania. Najsłabiej wypadają zwoje ale może jutro będzie lepiej. Ja się z eventem nie śpieszę. Ile mi wyjdzie tyle będzie dobrze ale sam event mi się podoba.
    Może w przyszłym roku pójdzie mi lepiej.

6. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Dziękuję za odpowiedź i dobrą radę. Posłucham i posieję na dużych polach. Lewą stronę mam nadzieję zrobić do końca, prawą pewnie tradycyjnie nie. Na farmie dojrzewa trzcina i juta, talizmanów wystarczy, a na bahamie wspięga pospolita do zbioru jutro, powinno wystarczyć zwojów, ew. poratuję się oazą. Jeszcze dziś posieję nasionka na farmie, zbiorę nad ranem. Powodzenia walczącym :)

7. majka47

majka47 Komisarz forum

Właściwie to po co zbierać te miliardy sianogroszy ? Ja grę traktuję jak dobrą zabawę,a uzupełniam w realu lodówkę i inne rzeczy a ewent i tak prawie każdy kończę bo lubię wyzwania i ten już niedługo skończę bez spiny.Pozdrawiam>

8. incasent

incasent Ambasador forum

Te miliardy SG też są częścią gry :)
    Można za nie kupić choćby produkty potrzebne do misji w spółdzielni, a jest tam tego sporo ;]
    Ja ostatnio na zdobycie gwiazdek potrzebnych do odblokowania Alp, wydałem na misje ~ 2,5 miliarda SG...
    Pewnie, mogłem poczekać z rok i uzbierać te gwiazdki, ale dzięki tym miliardom zdobyłem je w cztery dni. Pewnie zdobyłbym szybciej, ale niektóre produkty z targu wykupiłem wszystkie ;]
    -----------
    Majka, każdy gra jak lubi. Jedni kończą eventy w 6 godzin, inni w 6 dni. Ale jedni i drudzy robią to z jakiegoś powodu :) I w żadnym z w/w przypadków nie ma nic złego :)

9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Chroniczny brak zwojów i tym samym gra idzie bardzo wolno.
    Sieję długorosnące, ale wypadające zwoje wystarczają najwyżej na 2 gry.

10. matołekrzadzacy

matołekrzadzacy Forumowy żółtodziób

to siej najdłużej rosnące warzywo na Bahamie Wspięgę i te nowe na zmianę używając wzmacniaczy maść lecznica, totem z drzewa tiki, esencji wzrostu, wody i kupy, tak by dwa razy zebrać jedno lub drugie trochę podgonisz.

11. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

To już taka "tradycja", wypadajki na wyspie zawsze kiepsko lecą ..:)

bogusiania, incasent and dora4370 like this.
  12. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie :)
    Właściwie to odwołuję co tam wcześniej pisałam. Lubię ten event :)
    Zamiast siedzieć kilka dni i pilnować zbiorów, to sieję długie pod wypadajce, a potem poświęcam tylko kilka godzin na zebranie, a przy okazji wpadają miłe fanty jak +1 (teraz szopy się fajnie mnożą, czy nowa czapka ważki, maski...).
    Podoba mi się to. nie jest czasochłonne. Trzeba być cierpliwym i uzbierać najpierw na lewą stronę i ot cała filozofia.
    Mogłaby być częściej ta mechanika. Ostatni raz była tak dawno, że kompletnie zapomniałam jak to się je.
    :)

13. majka47

majka47 Komisarz forum

Ech nie będę dyskutować na ten temat .bo nie czas i miejsce,ale zbędny towar rmożna taniej sprzedać potrrebującym moim zdaniem.Ja mam ponad 20 milardów sianogroszy,Pozdrawiam!

bogusiania, AngelGina and Aisha1969 like this.
  14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Komplet wylotek jest [​IMG]

3 doby kombinowania ;)

bitwę ze zwojami - wygrałam ja [​IMG]
    dwie łąki siewne na zmianę kolczoch wspięga dziś podgoniłam papryką
    wodospady od początku w drzewach

alchemik , maska tiki ,armia jaśków dwa statki , fiolka wzrostu i ogrom prezentów

Jutro wysiew ( zablokowane łąki szopami [​IMG] )

15. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Koniec eventu.
    Roślin eventowych w nadmiarze
    Teraz czekam aż cena na targu osiągnie odpowiedni poziom
    :D:D
    I wtedy sprzedam

16. alekar

Sieję wspięgę, kolczoch i habanero, ale niewiem co można dać na wypadajki.

17. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Na wypadajki nie ma nic z rzemiosła. Możesz skrócić czas wzrotu , w tym wypadku alchemikiem na warzywa i maską tiku.

18. alekar

Czas wzrostu skracam dopalaczami, ale nie wiem jak zwiększyć ilość wypadajek na wyspie.

19. amber♥

amber♥ Komandor forum

Pięknie dziękuję :) Życzę również drzewka florenowego :)

Aisha1969 likes this.
  20. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja coś poklonuję w bb by tych wypadajek wypadło więcej

bogusiania and Aisha1969 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.