kukułki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewelajna82, 6 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewelajna82

ewelajna82 Okazjonalny autor

Chciałabym wiedzieć co z eventem "Kukułki"? Odblokowałam rząd na cudownym pnączu, i nie mogę go aktywować bo nie zdążyłam dokończyć wszystkich misji. Podoba mi się że można zdobyć różowe zagrody z których uzyskujemy 3 zwierzaki. Czekam z niecierpliwością na ten event. Jeżeli ktoś wie coś więcej proszę o informację.
    Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytania tego typu zadajemy w dziale pytań,dlatego też tutaj przeniosłam Twój temat.
    A jeśli chodzi o event "Kukułki" to do tej pory były 4 edycje i nie mamy żadnych informacji kiedy pojawi się kolejna,ale też nie było informacji o tym że event już się nie powtórzy.Być może dla urozmaicenia wprowadzono event hodowlany i po jakimś czasie znowu pojawi się event "Kukułki"(liczę na to,bo ja też jeszcze nie zrobiłam wszystkich zadań z poprzednich edycji), a wtedy będzie zamieszczona odpowiednia informacja w Oficjalnych Ogłoszeniach,więc zapraszam do ich śledzenia.
    Również pozdrawiam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. ewelajna82

ewelajna82 Okazjonalny autor

Dzięki serdeczne za informacje.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam, skoro wszystko jasne, więcej pytań nie ma, temat zamykam :)
    Miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.