kukułki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aneton05, 14 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aneton05

aneton05 Aktywny autor

Kolejne zadanie z tymi podstepnymi ptakami, nowe zadania do wykonania ,a moje pytanie
    Ile ma byc tych kolejnych zadan , czy kiedys sie skoncza , czy pomimo to wszystkie zadania w dłuzszym czasie bedzie mozna dokonczyc. jesli nie jasno napisałam ,sorki

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Też nie lubię tych ptaszydeł,zżerają mi całe zapasy SP,a każde kolejne misje tylko zaczynam i żadnej skończyć nie mogę :(
    W FAQ napisane jest tylko:

Myślę,że kukułki będą nas jeszcze odwiedzać,ale jak długo to trudno wyczuć ;)

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie mamy informacji, by to był już koniec, gdyż event podoba się większości Użytkowników. Jeśli będzie decyzja, że misje przestaną być dostępne wstecz, myślę, że nie stanie się to poza edycją, by Gracze mieli szanse je dokończyć. Są to jednak tylko moje wywody, bo na razie nie ma żadnych informacji, by kukułki miały przestać podrzucać jaja na nasze farmy.

4. aneton05

aneton05 Aktywny autor

a wiec wynika ze nie chcac bys stratnym , trzeba preliczac siły na zamiary , majac na uwadze zmiany :p:p:p:p:p

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

To już sprawa każdego Gracza, jaką strategię na grę będzie miał. Czy masz jeszcze jakieś pytania w tym temacie?

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pytań nie ma, więc zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.