Kukułka pszczela

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 13 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam-mam ostatnią runę do otwarcia z kukułką ale co z tą kukułką zrobić nie za bardzo widzę by ją można było sprzedać,hodować?coś mi się kojarzy że co jakiś czas można hodować kukułki ale nie chcę pisać bzdur bo nie wiem na pewno stąd moje pytanie?

2. Podaję Ci poradnik dotyczący kukułek hodowlanych ...EVENT HODOWLANY KUKUŁKI ..tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie :)

Szczególnie polecam te fragmenty z poradnika :

""Event kukułkowy" to kolejne z cyklicznych wydarzeń na farmie. Jeżeli nie zdążycie wykonać misji podczas tego eventu to będzie możliwość jej dokończenia podczas kolejnego. Systematycznie też będą dodawane nowe zadania. Kukułki nie posiadają własnych zagród i uzyskacie je z dowolnych zagród i warsztatów postawionych na Farmie lub Wyspie (poza naszym zwierzątkiem/produktem otrzymamy dodatkowo kukułkę)."

"Gracze powyżej 21 poziomu mogą hodować kukułki w oazach miłości na farmie (są 4 etapy hodowli) i wpłacać je do specjalnej misji dostępnej tylko w trakcie trwania eventu. Po zakończeniu wydarzenia wszystkie kukułki zostaną w stodole."

"Na Drzewie Mądrości pojawią się również nowe runy związane z hodowlą Kukułek, do odblokowania za następującą ilość gwiazdek:

Kukułka pszczela
    Koszt:70 gwiazdek"

Kukułek nie można kupować i sprzedawać na targu :)

3. Więcej pytań nie widzę więc wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.