Kukułcze tajemnic

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WilczyKierz, 21 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WilczyKierz

WilczyKierz Forum Pro

Nie mogę znaleźć poradnika do misji "Kukułcze tajemnice" - poszukuję informacji o pnączu, które jest nagrodą końcową z tej misji (nie chcę naciąć się tak, jak na "Wilku z sąsiedztwa" 8);)).
    Szukałam również w historii eventów, ale też nie znalazłam - być może przeoczyłam, bo nie pamiętam, kiedy pojawiały się kukułki.

Bardzo proszę o pomoc.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

3. WilczyKierz

WilczyKierz Forum Pro

Nie, dziękuję bardzo.
    Wszystko jasne :)

4. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

miałam rozpocząć nowy wątek, ale mam nadzieję, że tu mogę też zadać pytanie ;) dotyczące pnącza :) Nie rozumiem ;) zrobiłam zadania z kukułek, mam w pasku obie misje punkiego i nie mogę ich postawić na pnączu :(

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-Margo-s-, mówi o tym podany już poradnik: "UWAGA: itemy do postawienia na pnączu muszą być kompletne, oznacza to, że muszą zawierać podstawę i ulepszenie. Jeśli w pasku itemów jest widoczna podstawa i ulepszenie należy najpierw wyjąć podstawę i nałożyć ulepszenie, a następnie całość usunąć i umieścić na pnączu." :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

buuu, no właśnie czytałam :) ale w balonie wymieniłam się na Kukułcze jajo II i myślałam, że wymieniam sie z podstawą :( i bałam się tego Punkiego połączyć, zeby czegoś sobie nie zdiablić :) Wychodzi na to, że wymieniłam sie tylko na ulepszenie :( a nie na cały item :D.
    Dzięki, juz wszystko jasne :( Balon w bambuko mnie zrobił :D:D:D:oops::p:p:cry:

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko już jest jasne, Autor tematu również kolejnych pytań nie ma, to zawieszam kłódeczkę. :)
    Miłego wieczoru. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.