Kukułcza mama II

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika barrakuda78, 14 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. barrakuda78

barrakuda78 Wyjątkowy talent

Przyznaję się bez bicia i innych przyjemności, żem nieco pobieżnie przeleciała FAQ. W razie czego pokornie posypuję łepetynę popiołem i proszę o sążnistą karę, jeśli temat jest założon nie tam, gdzie trzeba. Ale - do rzeczy. Po wielu staraniach zdobyłam w końcu oba itemy kukułcza mama I i II. Usiłuję je postawić na pnączu - i kicha, nie włazi. Czy mam najpierw postawić jedynkę na polu, na to nałożyć dwójkę, skosić i dopiero wówczas stawiać na pnącze? Proszę o poradę kogoś bardziej obeznanego w tej kwestii:) Z góry uprzejmie dziękuję:)

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

barrakuda78, jest dokładnie tak jak myślisz. :) Najpierw musisz ustawić I na polu nałożyć na nią II, następnie "skosić" i wtedy na pnącze. :)
    Popiołem głowy posypywać nie trzeba, w razie kolejnych pytań zapraszam, no i oczywiście zapytam czy masz jeszcze jakieś pytana? ;)

3. barrakuda78

barrakuda78 Wyjątkowy talent

A, dziękuję pięknie za odpowiedź:) Można założyć kłodkę i odesłać w niebyt:)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, zakładam kłódkę i serdecznie pozdrawiam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.