Kuki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika teresa242a, 19 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. teresa242a

teresa242a Zaawansowany

Proszę mi powiedzieć do czego hodujemy Kuki bo nie bardzo rozumie i jeszcze flaszowiec jest potrzebny tylko do produkcji paszy czy tak? bo ja daję super paszę może coś źle rozumie i robię
    Przepraszam za takie pytania

2. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Hej kuki to zwierzątka które są potrzebne do obecnego eventu tak jak owoce drzewa flaszowca zbiór owoców jest zapisywany do obecnego eventu a także do produkcji paszy dla kuki którą można nakarmić też super paszą jak ktoś chce podgonić czas zbioru zwierzaków

bogusiania lubi to.
  3. teresa242a

teresa242a Zaawansowany

Dzięki ale dalej nie wiem do czego kuki jest potrzebne co mam z nimi zrobić oświeć mnie tak na prosty rozum mam trochę już lat i nie łapię tak szybko czytałam poradnik wiele razy ale nie kumam

Już załapałam :p;)

Ostatnie edytowanie: 19 lipca 2025
  4. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Super jeśli robisz obecny event to je hoduj a sam fakt zbioru dopisze ci je do eventu, życzę powodzenia

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

6. teresa242a

teresa242a Zaawansowany

Tak, długo mi to zeszło ale jest ok:p

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam i dobrego wieczoru życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.