Kuki, flaszowiec, jabłko cukrowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kara0806, 28 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kara0806

kara0806 Okazjonalny autor

Mam Chatkę Kuki, mam flaszowce , mam jabłka cukrowe, a nie mogę wyprodukować paszy do chatki?
    Nie ogarniam tego, proszę o pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do produkcji paszy dla kuki wymagane są Flaszowce - owoce Drzewa flaszowca. Więcej informacji znajdziesz w poradniku na temat eventu, w którym były do zdobycia zagrody i drzewa flaszowca: Kroniki Stritów Dużych.

Jabłko cukrowe to owoc drzewa Flaszowiec, od dawna w grze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. HMJS

HMJS Stały bywalec

Miałam drzewa flaszowca i zagrody kuki po evencie zniknęły i nie mam skąd ich kupić, zdobyć itd. Gdzie szukać?

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Teraz nie ma możliwości zdobycia drzewka Flaszowca i zagrody Kuki, nie zdobyłaś tego drzewka ani zagrody stałej, miałaś na polu tylko eventowe, które zostały wymienione na PD i SG.

HMJS na przyszłość proszę o otworzenie nowego tematu.

Czy kara0806 masz jeszcze jakieś pytania ?

5. kara0806

kara0806 Okazjonalny autor

Nie brałam udziału w evencie, więc nie mam flaszowca, ale chatka kuki została - nie wiem dlaczego.
    Dziękuję za informacje.
    Pozdrawiam

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Jeśli chcesz się dowiedzieć to zapraszam do Pomocy Technicznej tam zostanie sprawdzone Twoje konto i wyjaśnione.

W takim bądź razie temat zamykam.
    Pozdrawiam i miłego popołudnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.